Da,va terminat psihic filmul"2012" pe uni! Daca stai sa te uiti in jur putin mai atent ai sa intelegi ca sfarsitul lumi va fi cand nu o sa mai fie apa potabila datorita poluari si nici oxigen datorita defrisarilor masive care se fac.
Asa au zis si sambata trecuta la stiri ca vine lunea asta apocalipsa
a venit ceva?
nu
nu mai trebuie sa asculti toate porcariile pentru ca toti sunt niste cretini care nu au ce face acasa... si baga lumea in sperieti
Stupid.
Din contra, dragul meu Whatson: lumea se va termina pentru cei pentru care oricum trebuia sa se termine. Oameni mor zilnic, aceasta reprezentand sfarsitul lumii pentru ei. In 2012 se va sfarsi lumea pentru f. multi oameni, milioane vor muri pur si simplu pentru ca le-a venit timpul.
Q.e.d.
Daca nu intelegi tu, nu e neaparat stupid
Ce zici de peripatetismul inexorabil al laleleor exhaustive si prolixe?
Tot stupid?
Nu, chiar nu inteleg de ce va bateti capul cu asta. Apocalipsa va veni doar atunci cand Axa TERREI nu va mai fi inclinata! Cine se uita la tv? Eu!
Lafel s-a intamplat si in 2000. Este inca o gaselnita care din pacate e crezuta de unii si de pe urma carora unii castiga bani frumosi. Abia astept sa vina 21 decembrie 2012, sa le rad in fata, poate cine stie il vad pe mos Craciun mai devreme sau pe zana Maseluta Numai bine!
Eu cred ca apocalipsa va veni in 10.16. 2010 (eu nu cred ca va veni tocmai in 2012):d
Cand o sa renunte chinezii la betisoare si se apuca de mancat cu lingura. Sa vezi atunci foame mondiala
Asteapta si vei vedea nu mai crede daca nu vezi altii spun ca in 11.11. 2011 vine apocalipsa asteapta sa vedem ce se intampla
Voi chiar credeti in spusele unor fraieri care vor audienta ca sa aiba bani masini case si femei? daca venea apocalipsa in 2012 iti dai si tu seama ca fiecare om era lasat sa faca ce vrea ca oricum murea si nu`i pasa nimenui ca l-a omorat pe ala sau pe ala. Stai calm vor muri numai cei ce trebuie sa moara ca si in fiecare an
Da pentru tine va veni Apocalipsa in 2012 cand mori tu atuncia va veni sfarsitul lumii
CelCareRamaneInUrma întreabă: