| Simpyy a întrebat:

Ciao:* am o problema sambata merg la o pr buna la ziua unde o sa fie chemata si o alta buna pr si un baiat decare imi place mie si celei mai bune prietene ale mele(nu care merg la ziua ci invitata) si el are o iubita care este si ea invitata cum pot sa il cuceresc pentru ca imi doresc sa fiu cu el dar nu vreau sa il puna cineva sau sa zic eu catre el vreau sa faca de unu singur tot adica sa il cuceresc cum ar veni nah vreau sa ma ajutati cat puteti de mult cum ar trebui sa ma imbrat, tot! dau >>funda:*:*::

Răspuns Câştigător
| Dariii a răspuns:

Uita-te foarte insistent la elbatting eyelashes
Incearca sa il ademenesti sa danseze cu tine.
Ar trebui sa te imbraci asa cum iti place, de obicei baietiilor le plac fetele cu imaginatiebatting eyelashes
Pupicii:*

2 răspunsuri:
| ToxicGirl a răspuns:

Depinde si ce del de fete ii plac. poti sa iti iei o rochita mai mulata si sexy:Xsmug.sau sa te imbraci cu stilu care ii place lui...si ca sa il cuceresti te bagi unpik in seama,zici glume cu cei de acolo, dansezismug( daca sti).dar iti zic eu, daca are iubita si e si ea acolo. mici sanse. daca nu era acolo.era superr:X

| fLrYdzstr a răspuns:

Pai da`te la el de ziua aleia stai mai mult pe langa el mai fa`te ca, cazi la el in brate apropiete de el eu stiu rolling on the floor vezi tu.