Buna!:* si eu am un LG KP502, eu cand am kumparat tell nu am avut card. am eu o idee cum ai putea s descraci pozele in pc[sper s mearga]. dupa ce ai instalat cd iti apare prog pe desktop[mie asa mi sa instalat] conectezi cablul d date deschizi prog de pe calc si dai 2 click pe CONTENTS in dreapta o sa iti apara :SOUNDS, PICTURES.etc.dai clik pe PICTURES si tot in dreapta mai jos o sa iti apara numele fiesierelor[pozelor]dai clik in casute alaturata pozei respctive si sus apropae de bara d la prog deschis[CONTENTS]scrie :TO PC, TO PHONE si dai clik pe "TO PC". sper sa iti mearga:*succes!
Heiii! Ai incercat cu stik de Bluethooth? Se gaseste in magazinele gen, nu costa foarte mult si merge excelent, dupa instalare, doar trimiti pozele, exact cum le-ai trimite unui alt telefon. Sper ca te-am ajuat
Pai nu-ti trebuie cd de instalare pentru card ala e de la tel... intra in my computer
Draga anonimule daca erai mai destept poate nu dadeai un astfel de raspuns, sa stii ca nu e chiar atat de usor pe cat expici tu acolo, cand o sa ai si tu LG atunci sa vb sa vezi micile diferente ca nu e cu open folder,mai documenteaza-te si dupa aceea mai vb, pana atunci maoara-ti cuvintele daca esti destept