Poti sa ii faci un trocou personalizat cu actorul, cantaretul ei preferat sau, de ce nu, cu o poza cu voi doua. Eu sunt din Ploiesti si costa 35 de lei.
Incearca niste cercei de argint, sau daca ii stii marimea, un tricou mai dragut, si ceva accesorii care sa se potriveasca, sau un medalion cu initiala numelui ei!
Buna! Deci daca a zis ca nu vrei sa-i cumperi ceva extrem de scump, gandeste cum fac eu de fiecare data cand e ziua cuiva și vreau sa-i iau ceva:
- Gandeste-te cati bani ai de cheltuit;(deja ai facut asat deci mai bine pentru u )
- Gandeste-te ce stil are prietena ta; (merge si la baieti )
Sa zicem ca e rock-arita, da? Ok, te duci in magazinele de accesori, uite un magazin popular Meli Melo, ok te uiti dupa o bratara neagra si/sau o cordeluta tot neagra dar mai speciala.
Po-ti de asemenea sa-i iei un ursulet care sa aiba in labute un plic cu o felicitare de''La Multi Ani! '' si ma-i stiu eu ce.
- Pasaul 3 : Daca vrei ceva deosebit gandeste-te la ceva ce si-a dorit, dar sa nu fie scum, de ex : o esarfa sau o pereche de cercei sau tot felul, inyelegi?
-Pasul 4 si ultimul : Orice cadou vine in pachet! O punguta de ex.
Acum ca am dezvaluit secretul cadoului perfect, go to shopiing girl! Bye! I hope I help you!
Buna...am avut si eu problema asta acum ceva timp...eu te sfatuiesc sa ii cumperi o geanta daca e de varsta 15-16 ani sau ceva din categoria hainelor daca are 14-13 ani asta e parerea mea
Eu i-am luat o rama foto mai speciala in care am pus o poza cu noi amandoua si o chestie mica cu un mesaj super despre prietenie si cei mai buni prieteni. a costat cam 40 lei
Optez pentru 2 raspunsuri.unu a lu Laryyssaa si unu a lu Biankiss...acum mai trebuie sa ma sfatuiesc cu cei din familie.ms mult... daca mai aveti idei eu le primesc pentru ca inca nu am luat decizia!
I`ai un tricou sau o bluzita frumoasa pe care sa o poarte si sa-i aminteasca de tine.
Mda nu stiu daca vei gasi ceva normal de vreo 50-60 lei totui scump dar daca nai incotro te-as sugera sa ii ei vreo bratara frumoasa cred ca ii va placea Succes!
O bratara de argin sau o pereche de cercei, sau ii poti gati prajitura preferata.