| ζøvع a întrebat:

Ciao! marti este ziua a celei mai bune prietene a mea si nu i-am cumparat nimic... aveti ceva idei? sa stiti ca nu vreau sa cheltui mult.max 50 de lei hai sa zicem 60

10 răspunsuri:
| IoanaKincaid a răspuns:

Poti sa ii faci un trocou personalizat cu actorul, cantaretul ei preferat sau, de ce nu, cu o poza cu voi doua. Eu sunt din Ploiesti si costa 35 de lei.

| AsianKiduu a răspuns:

Incearca niste cercei de argint, sau daca ii stii marimea, un tricou mai dragut, si ceva accesorii care sa se potriveascahappy, sau un medalion cu initiala numelui ei!happy

| pTheodora a răspuns:

Buna! Deci daca a zis ca nu vrei sa-i cumperi ceva extrem de scump, gandeste cum fac eu de fiecare data cand e ziua cuiva și vreau sa-i iau ceva:
- Gandeste-te cati bani ai de cheltuit;(deja ai facut asat deci mai bine pentru u )
- Gandeste-te ce stil are prietena ta; (merge si la baieti )
Sa zicem ca e rock-arita, da? Ok, te duci in magazinele de accesori, uite un magazin popular Meli Melo, ok te uiti dupa o bratara neagra si/sau o cordeluta tot neagra dar mai speciala.
Po-ti de asemenea sa-i iei un ursulet care sa aiba in labute un plic cu o felicitare de''La Multi Ani! '' si ma-i stiu eu ce.
- Pasaul 3 : Daca vrei ceva deosebit gandeste-te la ceva ce si-a dorit, dar sa nu fie scum, de ex : o esarfa sau o pereche de cercei sau tot felul, inyelegi?
-Pasul 4 si ultimul : Orice cadou vine in pachet! O punguta de ex.
Acum ca am dezvaluit secretul cadoului perfect, go to shopiing girl! Bye! I hope I help you!

| mady007 a răspuns:

Buna...am avut si eu problema asta acum ceva timp...eu te sfatuiesc sa ii cumperi o geanta daca e de varsta 15-16 ani sau ceva din categoria hainelor daca are 14-13 anibig grin asta e parerea mea

| laryyssaa a răspuns:

Eu i-am luat o rama foto mai speciala in care am pus o poza cu noi amandoua si o chestie mica cu un mesaj super despre prietenie si cei mai buni prieteni. a costat cam 40 lei

| Biankiss a răspuns:

Un parfum? o bratara de argint cu initiala numelui ei?

| ζøvع explică:

Optez pentru 2 raspunsuri.unu a lu Laryyssaa si unu a lu Biankiss...acum mai trebuie sa ma sfatuiesc cu cei din familie.ms mult... daca mai aveti idei eu le primesc pentru ca inca nu am luat decizia!

| Ioaaaaa a răspuns:

I`ai un tricou sau o bluzita frumoasa pe care sa o poarte si sa-i aminteasca de tine.

| MrFreedom83 a răspuns:

Mda nu stiu daca vei gasi ceva normal de vreo 50-60 lei totui scump dar daca nai incotro te-as sugera sa ii ei vreo bratara frumoasa cred ca ii va placea Succes!

| teodor33 a răspuns:

O bratara de argin sau o pereche de cercei, sau ii poti gati prajitura preferata.