anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao TPU!
Am intrat in "Zona Prietenoasa" cu o fata dupa ce i-am spus ca o plac, ma simt foarte aiurea....si dupa chestia asta, n-am mai vorbit deloc. Ma simt foarte aiurea....cred ca sunt indragostit pentru ca mereu cand trec prin locuri unde am fost cu ea sau aud melodii pe care le ascultam impreuna, ma apuca dorul de ea foarte rau.
Credeti ca ar trebui sa-i dau mesaj s-o intreb ce face? Sau sa incerc s-o uit...

Eventual stiti niste bloguri care m-ar putea ajuta?
(Ceva mai funny care sa imi ridice moralul)

Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| oRaduXD a răspuns:

Salut! Crede-ma ca si eu am trecut prin asta dar cu timpul va trece toata indiferenta..si nu indiferenta nu rezolva lucrurile ba chiar mai rau le inrautateste...eu spre exemplu eram la fel ca tine aveam o ceea mai buna prietena cu care faceam totul impreauna pana intr-o zii cand m-am trezit eu sa ii spun ca o plac apoi a urmat tacerea in ''relatia'' noastra dar cu timpul totul a fost dat uitarii si acum suntem mai mult ca prima data ma refer ca ea este ca o sora pentru mine si invers.dar daca tot te bate gandul sa ii spui incerca ceva siropos si la urma pune faza cu,, chiar daca sentimetele nu sunt reciproce eu doar am vrut sa stii, si sper ca nu te-am deranjat cu mesajul acesta'' iar daca ea spune ca intr-adevar nu e nimic spune-i ca macar sa ramaneti la fel, dar daca spune ca si ea intr-un fel te place atunci ce mai astepti? laughing

| depreferatanonim a răspuns (pentru oRaduXD):

Da omule...dar mie acuma parca mi-e frica sa-i mai scriu iar... laughing

| depreferatanonim a răspuns (pentru oRaduXD):

Si faza e ca ea acuma ma considera doar un prieten....nimic mai mult.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fi indiferent, indiferenta creste interesul sa stii, nu parea disperat dupa ea e o greseala enorma

| peperonies a răspuns:

Http://www.piticigratis.com/2011/02/zona-prietenoasa/

ca sa intelegi si de ce si cum sa eviti pe viitor. pare caterinca dar e 95% adevarat.

| Kenya a răspuns:

Daca nu te place nu prea ai ce face...