NU este datoria ta sa ai grija de prietena ta! Nu esti nici mama ei si nici stapna ei, ca atare, te sfatuiesc sa tii cont de viata ta si sa ti-o faci cum doresti.
La doar 14 ani nu ai obligatie sa ai grija de prietena ta. Are parinti si are cap pe umer, daca alege sa tariasca printre drogati si mama ei o lasa asa, este strict problema lor.
ASi incercat sa o influentezi si sa o scoti dintre prietenii rai cu infleunte rele asupra ei, deci, ai facut tot ce trebuia. Mai mult de atat nu se poate face.
Tine-te departe de ea si incearca sa nu te implici in relatiile ei, ca te pot afecta sau ranii.
Ma repet, esti copil mic tu insati si nu ai nici un fel de responsabilitate sa educi si sa controlezi o prietena, asta este datoria parintilor ei, nu a ta!
Hey ai putea sa faceti un grup cu prietenii eu am facut unul si ne numim free gang... de exemplu mergem in parc cantam la chitara sau ne distram... ai putea sa o convingi sa mergeti la cercetadi stiu ca e ciudat eu ma duc la cercetasii romaniei si e spuper invatam despre alcol droguri si alte chesti si ne umple timpul sper ca cu ceva te-am putut ajuta hai pe insta sa vorbim ma cheama girll onllinee