| Raisa a întrebat:

CiaO!:X

Deci la scoala ma tot prind baietii de fund...si nu stiu cum sa reactionez!
e jenant dar serios.
eu de obicei ma uit la ei de genu phbbbbt dar in mintea mea >8-
va rog.alta modalitate?happybig grin

mersi anticipat:*

10 răspunsuri:
| roox a răspuns:

Îl iei de o aripă şi'i dai 2 palme ohappy

| princessmary a răspuns:

Dale doua palmi nu sta asa.ca apoi te vad ca tu stai asa si asta da dovada ceva de genul ca iai lasa

| Raisa explică:

Eh, cine zicea ca nu-mi place?big grin
mie imi place sa fiw perversadevil nu ma revoltez niciodata si ma prefac doar adic urlu la el IDIOTULE DA TERMINA ODATA ca sa nu creada ca is intr-un fel "obsedata" si ca il las sa faca ce vrea. dar vreau sa fiu perversa adica nu jtiw ce sa fac de aia am apelat la voi.si ink ceva sa nu credeti ca sunt ceva pitipoanca pentru ca nu suntstraight face
si inca ceva.nu-i pot da palme niciodata nu il prind angry

| TeoIonela a răspuns:

Apuca-i de "mostenitori"... n-am facut-o niciodatalaughingdar am unele demente in clas acare fac asa...acum,in clasa a 8-a fiind nu mi se intampla asa pentru ca am stiut sa-i pun la respect inca din clasa a 3-a cand pe cei 3 baieti din clasa noastra in bateam de mama focului(ca noi suntem 4 baieti si 18 fete, dar unul singur e super potolit si nu facea nimic)

| ByLoREDaN a răspuns:

Daca te deranjeaza reaczioneaza cu x-( iar daca nu; depinde de cine te prindewinking daca pentru tine e indiferent de cine reactioneaza cum dorestiwinking. Ceva de genuhee hee :X Ok? rolling on the floor

| zuzi_4846 a răspuns:

Am patit-o o singura data. Cel care a facut lucrul asta a primit doua palme de fata cu colegii. big grin Bineinteles ca nu a mai indraznit nimeni sa se ia de fundul meu. happy Incearca si tu, o sa vezi ca nu le place sa fie pusi intr-o situatie de genul asta.winking

| ALEx_7862 a răspuns:

Dydee esti cam perversalaughingrolling on the floor cel mai bina pac pac 2 palme si sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune si scoate pieptul la inaintare.il vor vedea si-ti vor lasa fundul in pace.cataleeno? ia intreaba-l, de ce ma imi pui mana pe fund? dupa aia te stergi la gura? eu ti-am pus mana ma blegule?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi m m variante:
- mergi la prof psihoped( cons sc)
- reactioneaza asertiv sau pasiv (ii ignori mereu)- asertiv e m indicat- adica expr ceea ce simti fara sa jignesti; pers care au facut astfel in sit deranjante pentru ei a fost OK
- COMP ASERTIV:
Ii spui, imediat dupa ce te-a lovit, enervat, astfelsickAtc cand M-AI LOVIT, M-AM SIMTIT... (jignita, suparata) si as vrea ca in viitor SA INCETEZI sa te m comp astfel pentru ca daca nu,... (consecintasicknu voi m vb cu t, voi apele la dirig/ dir)
- Conteaza mult si atitud ta- uneori poate faci a. i sa fii palmuita! ATT!
detalii:
ciupir@yahoo.com
Bafta! Respecta-te! Va fi m b pentru tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla asa dar daca ii amenint ma lasa