Dale doua palmi nu sta asa.ca apoi te vad ca tu stai asa si asta da dovada ceva de genul ca iai lasa
Eh, cine zicea ca nu-mi place?
mie imi place sa fiw perversa nu ma revoltez niciodata si ma prefac doar adic urlu la el IDIOTULE DA TERMINA ODATA ca sa nu creada ca is intr-un fel "obsedata" si ca il las sa faca ce vrea. dar vreau sa fiu perversa adica nu jtiw ce sa fac de aia am apelat la voi.si ink ceva sa nu credeti ca sunt ceva pitipoanca pentru ca nu sunt
si inca ceva.nu-i pot da palme niciodata nu il prind
Apuca-i de "mostenitori"... n-am facut-o niciodatadar am unele demente in clas acare fac asa...acum,in clasa a 8-a fiind nu mi se intampla asa pentru ca am stiut sa-i pun la respect inca din clasa a 3-a cand pe cei 3 baieti din clasa noastra in bateam de mama focului(ca noi suntem 4 baieti si 18 fete, dar unul singur e super potolit si nu facea nimic)
Daca te deranjeaza reaczioneaza cu x-( iar daca nu; depinde de cine te prinde daca pentru tine e indiferent de cine reactioneaza cum doresti. Ceva de genu :X Ok?
Am patit-o o singura data. Cel care a facut lucrul asta a primit doua palme de fata cu colegii. Bineinteles ca nu a mai indraznit nimeni sa se ia de fundul meu. Incearca si tu, o sa vezi ca nu le place sa fie pusi intr-o situatie de genul asta.
Ar fi m m variante:
- mergi la prof psihoped( cons sc)
- reactioneaza asertiv sau pasiv (ii ignori mereu)- asertiv e m indicat- adica expr ceea ce simti fara sa jignesti; pers care au facut astfel in sit deranjante pentru ei a fost OK
- COMP ASERTIV:
Ii spui, imediat dupa ce te-a lovit, enervat, astfelAtc cand M-AI LOVIT, M-AM SIMTIT... (jignita, suparata) si as vrea ca in viitor SA INCETEZI sa te m comp astfel pentru ca daca nu,... (consecintanu voi m vb cu t, voi apele la dirig/ dir)
- Conteaza mult si atitud ta- uneori poate faci a. i sa fii palmuita! ATT!
detalii:
ciupir@yahoo.com
Bafta! Respecta-te! Va fi m b pentru tine!