Nu cred ca merita sa iti vinzi pc-ul deoarece nu cred ca o sa iti ajunga bani de motocicleta. Motocicleta coasta in jur de 3000-4000 de lei una decenta si 900 lei coasta scoala de soferi a1. Crede-ma ca si eu am vrut sa dau de a1 dar nu prea merita, mai ales ca motocicleta este construita sa nu depaseasca 45 km pe ora. Si cu bicicleta depasesti 45 la ora. Mai bine astepi pana la 18 ani si iti faci a2 si iti cumperi un motor adevarat. Dar ar fi ok sa strangi bani din timp. sper ca te-am ajutat
La categoria AM este facut scuterul sa nu depaseasca 45km/h. la A1 iei motoreta de 125 de exemplu aprilia rs 125 care ajunge si la 170km/h. doar ca nebunia aia consuma 10 l/100 ceea ce e cam mult.
eu am nevoie de ceva sa consume putin dar sa nu fie lenes pentru ca imi trebuie un mijloc de transport mai rapid si mai eficient cum e piaggio nrg sau cel mai genial scuter dupa parerea mea gilera runner 125 2t, nu mai vreau sa aud de tramvaie, autobuse sau milogeli pe la oameni sa ma duca cu masina. mersi de sfat!
Si carnetul A1 costa 575 lei. cel putin la mine