| RoxAnana a întrebat:

Cica baietii spun: "o fata e cea mai frum atunci cand se trezeste dimineata" ce parere aveti legata de aceasta afirmatie?

Răspuns Câştigător
| Shagun a răspuns:

E adevarat, o fata e frumoasa cand e nemacheata... adica dimineata laughing
Majoritatea fetelor arata mai putin bine dimineata ( e doar o parere ). A... si un mesaj pentru fete : Mai putin fond de ten (nu mai dati cu trafaletul)!
pa pa :*

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da...frumusetea trebuie sa fie naturala happy

| Liviu a răspuns:

Johnny260 a pus punctu pe i
Asta aveam si eu de spus bravo johny260 tine`o tot asa ^^

| LoLo a răspuns:

Buna!
Normal ca "fata e frumoasa cand se trezeste dimineata" deoarece atunci se vede naturaletea pe chipul ei, cand nu este aranjata, machiata si ce stiu eu ce isi mai facebig grin in timpul zilei. Orice machiaj te schimbahee hee. Asa ca e mai bine atunci cand cunosti un baiat sa fii nemachiata(sa fii da nu chiar asa strident cum fac majoritateabig grin), daca esti machiata normal ca esti mai frumoasa, dar cand te va vede dimineata nemachiata se va sperialaughing)(glm nici chiar asalaughing ).
In fineoh go on
Oricum fraza este adevarata:d

| darrio2007 a răspuns:

Adevarata.

| OvidiuDanzka a răspuns:

O fata este frumoasa cand este naturala, fericita si implinita happy

| ChristineW a răspuns:

Adica o fata frumoasa este o fata harnica! Sunt de accord cu faptul ca aratam mai bine nemachiate, dar nu vreti sa ne vedeti de dimineata!

| AnnaRawrrr a răspuns:

Eu cred ca da. Cand ne sculam fata noastra este senina, odihnita. happy

| Absolut a răspuns:

Daa e minunata. depinde cine este. numai sa nu agati vreuna prin club si sa te culci cu ea. te trezesti dimineata si`ti cade semnalul cand o vezi.straight face

| jinx300 a răspuns:

Stii basmul cu frumoasa din padurea adormita... fetele sunt ca niste ingeri cand se trezesc din somnul de frumusete...ma rog unele