N-ai cum să schimbi convingerile cuiva. Normalitatea ei nu trebuie să fie și a ta. Iubirea nu înseamnă: vagin+penis. Iubirea se simte (sentimente intense și profunde). O fețită nu poate simți iubire pentru mama ei? Un tată nu-și poate iubii băiețelul? Oamenii care au altă orientare sexuală și sunt într-o relație nu-și pot iubii partenerul? Dragostea e tot dragoste indiferent de sex. Dacă este mai învârstă ca tine, nu înseamnă că ce spune ea este adevărul absolut. Vârsta este doar suma anilor de când te-ai născut. Dezvoltă-ți propile gânduri. Nu-ți limita gândirea.
Eu stiu, dar mama nu ma crede, dupa cum am spus, ea spune ca iubirea intre doua fete, nu exista, si suna pur si simplu, stupid
Dacă o persoană are, o convingere despre ceva, asta nu înseamnă că este adevărul absolut. N-ai cu ce s-o ajuți, dar tu gândește cu rațiunea ta, nu cu gândurile altora.
Iubirea exista indiferent de sex.
Poti sa iubesti afectiv o persoana de acelasi sex, poti sa iubesti ca parinte copilul tau, poti sa iubesti afectiv si sexual o persoana de acelasi sex.
Poate exista si intre persoane de acelasi sex dar nu este normala. Orice ai zice tu
În primul rând, nu poţi schimba un om și nici nu ai acest drept asupra lui. Sunt convinsă că nici ţie nu ţi-ar conveni ca cineva să te contrazică și să îţi bage tot felul de idei în cap, este? Ei asta i se pare raţional și trebuie să respecţi părerea sa.
În al doilea rând, iubirea este un sentiment de atracţie incredibilă prin care se creează niște conexiuni între oameni, iar dacă nu devine profundă, este doar o atașare.
Da, iubirea poate exista si intre persoane de acelasi gen, de exemplu frati, parinti, prieteni, etc. Iubirea anormala si atractia fata de persoane de acelasi gen, da, exista, probabil aproape in aceeasi masura ca si cea normala, dar este o totala DEVIATIE si anormalitate.
Nu poti spune despre mama ta ca are gandire "limitata", ea care este probabil mult mai mare ca tine si sigur mai desteapta. Exista chiar multi oameni mai destepti decat tine(se vede dupa cum scrii si dupa ce scrii).
Eu, de exemplu, am o gandire atat de limitata, incat cred ca iubirea si casatoria trebuie sa fie doar intre UN barbat si O femeie. Ma limitez la unul si una, nu mai multi sau mai multe, ma limitez la oameni, nu ursi, oi si furnici, ma limitez la personaje vii si mature, astfel ca in limitarea mea resping si poligamia, zoofilia, necrofilia si pedofilia(si acolo exista un oarecare fel de "iubire").
O minte care se schimba pentru a sustine homosexualitatea trebuie sa fie chiar intunecata rau. O zi buna!
Bine ca sti tu cum sa scrii.Eu nu am zis ca sustin homosexualitatea, ci iubirea. Si cand am zis gandire limitata, m.am referit la faptul ca, ea stie prea purine despre iubire. Nu trebuie sa ma insulti acum pe mine,ca eu sunt proasta si tu esti foarte inteligent, am pus doar o intrebare, daca vrei raspunzi, daca nu, mai bine nu scriai nimic.