| HaribboDreamer a întrebat:

Cica suntem impreuna ..Nu face nimic, mereu eu ii distrag atentia ..se uita dupa fundul altora. In fine, sa mai continui?;(

Răspuns Câştigător
| BlaaBlaa a răspuns:

Intreaba-l daca are de gand sa aiba o relatie serioasa sau una la misto. Daca este la fel de neserios nu are rost sa continui sa-l tragi mereu de maneca si el sa nu reactioneze.

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Pai daca mai mereu se intampla asa si nu mai aveti si voi momente placute nu cred ca mai are rost sa continui.

| AcuddlyToy a răspuns:

Pai...eu as zice sa te plimbi fara el iar inima iti va arata calea. Dupa ce ai scris aici,el nu e prea interesat de aceasta relatie,pune-l la incercare,vezi daca mai vrea, faceti ceva sa fiti cumva de acord. Daca nicicum nu-ti acorda atentie, eu zic sa te desparti de el, se vede ca nu e un "barbat" care tine o relatie de lunga durata, ii plac relatiile pe moment de a se bucura de altele.
Sper ca te-am ajutat sa te orientezi in aceasta privinta.

| MaliciousDeath a răspuns:

Cand esti cu el uita-te si tu dupa fundul altora(atat baieti cat si fete). Cand il vezi ca se uita la o tipa mai pufoasa ii poti complimenta gusturile.Joaca-te si tu putin, ce atatea sentimenteh

| Neo12 a răspuns:

Nu se merită.
De ce să stai să-şi bată joc de tine?
Spune-i că nu îţi place că se uită după altele. Şi tu ai putea să te uiţi, dar n-o faci. Întreabă-l dacă ţie îţi lipseşte ce au alea şi dacă nu te consideră suficient de bună pentru el încât face gesturi d'astea.
Întreabă-l dacă vrea să continuaţi şi vezi ce răspunde. Luaţi o decizie împreună.
Sărbători fericite!

Răspuns utilizator avertizat
| crys12 a răspuns:

Buna happy Pai eu consider ca ori face aceste gesturi pentru a te face geloasa ori ar fi cazul sa renunti la el. Atunci cand esti trata cu indiferenta si nepasare tu ar trebui sa-l tratezi la fel. Nu-i mai da atentie! Lasa-l sa-si fac de cap daca asta isi doreste. Stiu ca este foarte greu pentru tine, deoarece se observa faptul ca-l placi. Asa ca. sfatul meu este urmatorul :daca intr-adevar si el te place se va intoarce la tine. Fiindca toti ne intoarcem la ce iubim! Desi... uneori sacrifiul nu se merita! Asa ca este alegerea ta, faci exact ce consideri ca este bine pentru tine.Si inca ceva, spune-i ce te deranjeaza si poate va inceta! Daca nu ia o decizie. Nu poti sa lupti singura! Si sa nu fii dezamagita de propria persoana happy Asta esti tu si nu o sa te schimbi pentru el sau pentru nimeni. Fii puternica si nu te lasa pacalita! Atat am avut de spus sper ca ai inteles mesajul.big grin Si multa bafta in continuare!