| doolceata a întrebat:

Cin un baiat iti spune ..mai spune ceva ...eu ce sa-i spun?

Răspuns Câştigător
| vasibbv a răspuns:

Cauti un subiect pe care sal puteti dezbate daca pot sa zic asa. De exemplu sa luam la intamplare ultimul film vazut, sa zicem ca a fost twilight si il intrebi ce i-a placut, la ce se astepta ce l-a atras sa se uite la el Orice iti trece prin cap si ar putea sa-l atraga. Sa nu vorbesti despre fotbal daca nu ai habarlaughing desi l-ai putea ruga sa te ajute sa intelegi cand este offside ca ar avea de explicat si este captivantbig grin. cei place sa faca in timpul liber, ce sporturi ii plac de ce ii place acel sport daca a practicat vreun sport de ce l-a practicat, d e ce s-a lasat ce l-a atras la acel sport... SUnt multe...
Sper ca te-am putut ajuta, sa-mi dai un raspuns daca te-am ajutat ca sunt curiosbig grin

| doolceata explică (pentru vasibbv):

Merci foarte mult mi-ai fost de bun ajutorwinking

| vasibbv a răspuns (pentru doolceata):

Ma bucur ca te-am putut ajuta. >big grin

10 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti formulezi ink odata intrebarea nu are niciun sens happy

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Sa incepi sa gasesti subiecte cat mai interesante, pe care tu crezi ca el ar putea sa se simta bine happy...sa il intrebi ce a mai facut azi thinking sa il intrebi cum ii mai mergethinking etc gasesti tu :* numai sa nu fi plictisitoare

| 4b a răspuns:

''-Ce ma tat bagi pe mine la inaintare?'' laughingwinking

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Pai. El vrea sa te abordeze intr-un fell. Mai intreaba-l si tu de cine-i mai place, etc.

| TheMarius a răspuns:

Spune-i ca da, vrei.

| Anka_5986 a răspuns:

Pai propune-i un set de intrebari ca sa va cunoasteti mai bine. Daca il placi prin asa metoda vei vedea cum este si daca iti place asa.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pa. ", dupa mine daca se ajunge la asa ceva nu exista compatibilitate in comunicare, lucruri in comun si chiar nu mai are rost.

| byeddy a răspuns:

Citeste niste carti, dezvolta-ti vocabularul si o sa fie ok, daca nici el nu stie vorbi, nu are creativitate, la citit si el...o sa comunicati excelent pe viitor