Cauti un subiect pe care sal puteti dezbate daca pot sa zic asa. De exemplu sa luam la intamplare ultimul film vazut, sa zicem ca a fost twilight si il intrebi ce i-a placut, la ce se astepta ce l-a atras sa se uite la el Orice iti trece prin cap si ar putea sa-l atraga. Sa nu vorbesti despre fotbal daca nu ai habar desi l-ai putea ruga sa te ajute sa intelegi cand este offside ca ar avea de explicat si este captivant. cei place sa faca in timpul liber, ce sporturi ii plac de ce ii place acel sport daca a practicat vreun sport de ce l-a practicat, d e ce s-a lasat ce l-a atras la acel sport... SUnt multe...
Sper ca te-am putut ajuta, sa-mi dai un raspuns daca te-am ajutat ca sunt curios
Cred ca ar trebui sa iti formulezi ink odata intrebarea nu are niciun sens
Sa incepi sa gasesti subiecte cat mai interesante, pe care tu crezi ca el ar putea sa se simta bine ...sa il intrebi ce a mai facut azi sa il intrebi cum ii mai merge etc gasesti tu :* numai sa nu fi plictisitoare
Heii!
Pai. El vrea sa te abordeze intr-un fell. Mai intreaba-l si tu de cine-i mai place, etc.
Pai propune-i un set de intrebari ca sa va cunoasteti mai bine. Daca il placi prin asa metoda vei vedea cum este si daca iti place asa.Bafta
Citeste niste carti, dezvolta-ti vocabularul si o sa fie ok, daca nici el nu stie vorbi, nu are creativitate, la citit si el...o sa comunicati excelent pe viitor
anonim_4396 întreabă: