| username_4398 a întrebat:

Cind si de ce ati vrea sa faceti petru prima data dragoste? Cum credeti cin e virsta potrivita? Eu intreb ca ma interesez pentru sine insusi! Papa

18 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cand esti suficient de devoltat si informat, constient si cel mai important: sa dai peste una mai mare care sa te rupa-n doua si nu alta! laughing

| Ana a răspuns:

Pai cred ca varsta potrivita e la 17-18 ani big grin
iar la intrebare cand as vrea sa o fac prima oara asta cred ca vine d la sine k nu poti ca sa-ti programezi o zi, o ora cand ai vrea sa o faci happy

| Ana a răspuns:

Cn tot da stupid
sa-i cada netul lu' ala care da numai stupidwinking

Janina
| Janina a răspuns:

.eu nu mi-am programat lucrul asta... pur si simplu se intampla, trebuie sa ai destula minte sa o faci cum trebuie.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Sunt de acord cu @Dan!

Nu exista un termen limitalaughing. cel mai bine e sa o faci dupa 18 ani. Totul vine de la sine. nu trebuie sa iti notezi in calendar ziua preferata ca atunci sa o faci. tongue

Bafta!:*

| rey a răspuns:

18 ani? wooow nu 31? de pe la 30 vi se lasa sanişorii şi fundikul, 50 meno...
Fosta prietenă avea 13 şi vroia să fie deflorată... Himenul e mai Ok pe atunci, eu ştiam că şi el se dezvoltă cu înaintarea în vârstă, de dragoste nu poate fi vorba căci fetele o încep odată cu selecţia masculului, şi de multe ori... aleg greşit.
În general ştiu fete care pe la 15 ani au făcut-o, mai târziu obeze sau... care sunt ţinute în lanţ de părinţi, pe la 15 ani deja cam dooooaaarreee happy Ok, depinde de caz dar eu aşa ştiu, e o prostie începerea vieţii sexuale de,, mik'' dar fetele sunt mult mai dezvoltate psihic decât noi...
Poate 14-16... ar fi prea rapid, dar societatea face această vârstă ca fiind standard prin muzică şi multe altele. O vârstă de copil inocent orbit de tehologie şi psihologia bolnavă a unora, cad foarte rapid în plase...

| Betty18 a răspuns:

Dupa 18 ani:d

succes

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai atunci cand esti pregatita.Eu cred ca varsta cea mai potrivita ii la 18-20 ani

| deleuandrei a răspuns:

Dragoste atunci cind te indragostesti dar sex atunci cind ai posibilitatea. adica in ambele sensuri trebuie sa fie posibilitate.
papa

| lololololol a răspuns:

Buna.
Dragostea nu o programezi, o faci atunci cand vine timpul, si cand te simti pregatita psihic si fizic! Cel mai bine este sa o faci dupa 18 ani, esti dezvoltata deja.
Ai grija sa o faci cu cine trebuie, cu un baiat tandru happy
Nu uita de prezervativ.
Bafta happy

| Dan a răspuns:

Dragostea nu are varsta ci iubire eterna!

| sunt_fericita a răspuns:

Ash vrea sa fac dragoste prima data la 18-19 ani, as vrea sa o fac deoarece intr-o relatie mult depinde cum esti sadisfacuta in pat...sh multe certuri apar daca nu te intelegi bine cu el in pat. dar daca esti sadisfacuta apar sh multe bucurii, desigur happy

Ce dracu imi puneti stupid? pentru ca spun adevaru? diamu m-ati...cu voturile astea a voastre, fiecare spune ce crede si nu e cazul sa dati stupid, da? nu uitati sami puneti si la asta stupid ca nu ma prea incalzeshte nici nu ma raceste votul vostru

Hai inca un stupid si la acest raspuns, chiar no sa va saturati? nu uitati ca am 2 raspunsuri mai sus, sami punetyi si acolo stupid, ok?

Da frate aici cineva e dependent de stupide...mai raspundeti cineva ca sa aiba cu ce se okupa omul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce varsta? abia astept sa ies din scutece si sa prind o veveritahee hee
hai pabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine insumi tu te interesezi pentru tine insuti? si el vrea sa stie pentu el insusi. da sa vezi noi pentru noi insiva.si voi pentru voi insele...eeeii lucru mare frate.

| Chazy a răspuns:

Depinde cand te simti pregatita... mental si fizic... atunci e momentu tongue si e musai sa fie " persoana potrivita "! tongue