Am auzit de parkour, normal ca doar nu traiesc in jungla
Am prieteni care il practica si e chiar "misto"
Partea nasola e ca ramai cu vanatai
Eu am auzit, mi se pare periculos si interesant. Stiu ca trebuie sa ai o conditie fizica super pentru asta si sa te antrenezi in permanenta.
Ceao`. am auzit de el. e foarte tare. e riscant dar merita sa stii. cand vad baietii de prin parc . asa de fain fac. mie una imi place
Poti sa faci backflipu? mie imi iese.si da.pk un sport care merita premiul nobel... unul dintre cele mai riscante sporturi
Il practic si eu, este riscant dar frumos
Ce pot sa spun...Trebuie MULT antrenament
Am auzit de el si am vazut multi practicand cine stii ce cred aceeia ca e la moda ......Eu cred ca daca tiar trece prin minte sa faci parkour trebuie sa fii agil si sati asumi niste responsabilitati.
Sportu e cool dar riscant shii' cunosc baietii cam de 10 -16 ani care practica daca vrei sa practici sportul asta ar trebui sa ai tarie
Da.
e mai degraba o arta
echilibru si alea alea
dar daca vrei sa-l practici iti trebuie antrenament.si. curaj
:*
Pai... il practica de obicei baietasii (smecherasii) care au curaj si o conditie fizica bunisoara. prin parc, desi am vazut si copilasi ca sa zic asa de vreo 10 ani pe strada pe unde sunt banci si bordure. Da e un sport ok, mie imi place desi este riscant. pacat ca nu multi reusesc sa ajunga la un nivel foarte ridicat ca sa ma exprinm asa. Dar e frumos si mai ales avand in vedere ca u ai16 dupa numele tau ai putea sa incerci dar intai pe iarba si mai ales cu ajutorul cuiva care se pricepe.
Eu nu il practic, dar am vazut persoane care fac PK in parc. Mie personal mi se pare super, e ceva ce nu oricine poate face.