| adriana97_5200 a întrebat:

Cine a facut vreodata o petrecere in pijamale spuneti-mi tot absolut tot si despre parinti nu uitati cum sai rog?

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Ce vrei sa iti spunem?
roga'i pe parintii tai sa te lase sa inviti cateva prietene la tine ca sa mai petreceti ceva timp impreuna(le poti spune ca din cauza programului incarcat de la scoala nu ati mai avut timp sa va distrati).
Ia chestii de rontait ( seminte, chipsuri, biscuiti, etc.) sau comandati mancare sau daca aveti permisiunea gatiti chiar voi (clatite, gogosi - nu trebuie sa fie ceva complicat, conteaza distractia). Uitati-va la un film de groaza pe intuneric cu un bol de popcorn in fata-Efectul va fi garantat.
Apoi stati la taclale pana dimineata-vorbind despre orice va trece prin cap.
Daca sunteti mai multe fete puteti juca si diferite jocuri: Adevar sau Provocare, etc. Faceti poze amuzante (ca amintire nu ca sa aveti ce pune pe hi5) imbracate cu tot felul de chestii, machiate caraghios.
Nu e mare filozofie! Nimeni nu te poate invata cum sa faci.Totul va veni de la sine la momentul respectiv.

Distractie placuta!

2 răspunsuri:
| Eu4EverX a răspuns:

Da vrei sa ma termini o data cu petrecerea asta? Deja cand vad numele tau ma gandesc ca e vorba de o petrecere in pijamale, e banala petrecere nu mai bine le intrabi pe prietenele tale ce vor sa faceti? si pe parinti pur si simplu ii intrebi.

| adriana97_5200 explică:

Stii ceva eu nu sunt o tipa care nu iubesc sa fiu informata ca altii si nu te uita la numele meu dar