Nu am folosit niciodata insa am auzit de o oja semi-permanenta ce durează 30 de zile, cu condiţia întreţinerii la 2 săptămâni.
Eu mi.am facut acum o saptamana si sunt foarte multumita daca ai intrebari imi trimiti mesaj.Ce presupune procedeul
Etapele aplicarii lacului permanent:
* pregatirea unghiei:
- curatare cuticula cu ajutorul pusher-ului,
- indepartare luciu,
- degresare,
- reglare PH
* aplicare baza, uscare
* aplicare oja permanenta 2 straturi, uscare
* aplicare lac final, uscare
* ulei cuticule
Dupa fiecare aplicare, unghiile se usuca la lampa cu ultraviolete in jur de 1/2 minute. Pentru finish, stai 3/4 minute
Mod de folosire - aplicare al ojei permanente ( soak - off) :
1. Pilim superficial unghia naturala - indepartam stratul de luciu al unghiei naturale - folosind un buffer sau o pila de granulatie fina, 200 sau 240.
2. Degresam cu cleaner
3. Aplicam un strat de base gel subtire, intindem bine din pensula, introducem la lampa uv timp de 2 minute
4. NU STERGEM - NU DEGRESAM - aplicam un strat de oja gel, avem grija sa aplicam oja si pe lateralele unghiei si in fata unghiei, introducem la lampa uv timp de 2 minute
5. Cand am scos din lampa unghia trebuie sa fie perfect uscata si sa aiba luciu
6. Daca unghia nu este perfect uscata introducem din nou la lampa
7. Daca dorim intensificarea culorii sau nu suntem multumiti cu un singur strat de oja mai putem aplica un strat de oja si introducem din nou la lampa uv timp de 2 minute
8. Dupa scoaterea din lampa stergem unghia cu cleanser - cleaner si aplicam uleiul de cuticule
9. Foarte multa grija sa nu folosim produse care contin acetona in compozitia lor
Buna fetelor am o intrebare. Despre ce baza vorbiti? este un gel special pentru aceasta oja sau la primer ii spuneti baza? sau se poate da un strat subtire de gel constructie?
LanguageMaster întreabă: