Anul acesta ( 2011 ) m.am calificat la nationala, la judeteana am avut 7, 65 punctaj - locul 1 deoarece s.au prezentat numai 3 copii de clasa a 7-a ca mine deci noroc chior... asa ca urati.mi noroc la nationala!
Si eu am fost, am luat locul 1 dar ota prea mica pentru a fi admisa la nationala, asa ca am ramas cu buza umflata, plus ca problemele alea cu lumina nu le-am facut in clasa si de aici a rezultat si nota. dar ce conteaza nu? Am luat locul 1. Urati-mi succes anul asta in clasa VIII-a.
Hey. am fost, in 2009 am luat locul 3 cu 50-60 puncte (nu mai stiu exact) si anul acesta in 2010 am luat locul 1 cu 84. 5 puncte \ (asta a fost la faza judeteana, ca la nationala in 2009 am luat doar diploma de participare si anul acesta ramane de vazut ce o sa fac la nationala) au fost destul de usoare subiectele! mi s-au parut mult mai simple decat la olimpiada de fizica din iarna sau decat la cimexpert, unde nu m-am calificat mai departe, adica la cimexpert mai aveam doar faza internationala unde nu am trecut
Eu am fost in 2009 la nationala la acest concurs si am luat locul 10. Eu fiind clasa a VI-a a fost un inceput deci inseamna ca nu s-a introdus chimia. Acum sunt clasa a 8-a si de anul trecut m-am mutat cu scoala la oras la Gojdu care este cea mai buna scoala din judetul meu. Imi pare rau ca nu o sa mai particip la acest concurs pentru ca mi-a placut la nationala in Brasov in ciuda greselii pe care am facut-o la proba practica. Punctajul meu a fost de 117 puncte.
Idkrjek întreabă: