Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la
concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.
Concluzia este ca mai intai a fost oul si apoi gaina.
Please Funda
Eu zic ca gaina a fost prima deoarece oul iese din gaina si nu putea sa vina oul asa de nicaieri.Se spune ca Dumnezeu a creat animalele si apoi acestea s-au putut inmultii.Deci raspunsul cel mai logic:Gaina.
Oul nu se face singur. E la fel ca si cu Adam si Eva. Cand au venit pe pamant nu erau bebelusi si nici copii. Dumnezeu i-a facut, iar ei dupa aia au continuat neamul.
Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la
concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.
Concluzia este ca mai intai a fost oul si apoi gaina
Eu sunt de parere ca primul a aparut oul deoarece daca mergem la origini acel microb din care s-a dezvoltat dupa ani si ani gaina a aparut dintr-un ou BINE OU DE MICROB DAR TOT OU ESTE adica nu a aparut asa puffff dintr-o data FARA SA SE NASCA DE UNDEVA. Oricum aceasta este parerea mea sper ca te-am ajutat