| IubesteEa a întrebat:

Cine a intrat in petru rares din Bucuresti? stiti cumva pe cand se face intalnirea bobocilor? asa eu inca iubesc un baiat si el m-a placut mult dar de cand i-am zis ca eu cred ca el isi bate joc de atunci s-a suparat rau si nu mai vrea nimic intre noi zice ca nu ma mai place si duminica pe 1 a venit afara si se uita la mine intruna i-am facut cu mana si el mie si mi-a zambit a 2-a zi m-a intrebat daca vreau sa fim iubiti 1.de ce? si de atunci nu a mai intrat pe mess si i-am zis ca de ce m-a intrebat faza cu iubirea si a zis ca nu stie si i-am zis ca imi pare rau ca il plac mult si degeaba si el a zis mersi pentru tot 2.adica? a zis ca sunt insistenta ca nu ii place asa si i-am zis ca am gasit pe altul si a zis ca bine fac si ca cine ar sta cu o asemenea insistenta sincer nu am fostbig grin 3. a zis de gelozie? asa si dupa asta a venit pe afara se uita intruna la teren ma observat pe mine si prietena mea si i-am facut cu mana si el mie apoi a venit langa noi si prietena mea mi-a zis ca tot se uita la mine parca ma sorbea din priviri si am observat asta si cand vorbea el ne am uitat unul in ochii celuilalt si el ii avea largi deschisi 5.inseamna ca nu ma mai place? asa au trecut 2 zile si l-am intrebat ce face etc si dupa m-a intrebat daca mi-am gasit dragostea 6.de ce? si i-am zis ca ma place un baiat si eu nu il plac si a zis ca spera sa ma inteleaga si sa ma iubeasca 7. ii pare rau? si i-am zis sa imi zica de dragul meu daca si-a gasit si el pe cineva si a zis nu 8.de ce a facut asta? dau funda la cel? cea care a raspuns la toate pe rand va rog seriozitate!

1 răspuns:
| Grasusiblonda a răspuns:

Asculta! Unii baieti sunt mai prosti si sunt rusinosi, ia_l mai tare si nu in public, sarutal sa isi revina.
O parere despre ultimele clipuri pls
https://www.youtube.com/channel/UCYnLy4sR1V-AYkDBxnovmLA