Cum pe*** mea sa nu mai injur cand eu imi bag si`mi scot in fiecare zi?ce viata naspa ar fi .
Buna, pentru ca multora le place limbajul vulgar si s-au inventat aceste injuraturi ca sa fie niste cuvinte umilitoare...nu stiu de ce s-au inventat, cel care le-a inventat era cam malefic
Cum ar fi viatá fara injuraturi? Plictisitoare!
App, dacá cuvantul pu*á. s-ar transforma peste noapte in ¨floricea¨. ti-ar mai fi urat sa-l pronunti?
... "Du-te bah in... floricelele de pe campii!" Parca. n-ar mai suna atat de deranjant
Floricele pe campii
vine baba si le omoara
lasand gluma la o parte nu stiu ce ar trebuie sa te intereseze mai bine sa nu vorbesti
Poi nu stiu dar ar fi ceva sa zicem " du-te'n floricica mea de pe campie"... oricum cum ar fi viata fara sa auzi la fiecare colt de strada cuvintele acelea cu pe si f
Nu stiu, dar e atat de bine sa le folosesti bine in gluma, nu serios si nu langa pers sensibile sau adulti
Am auzit de multe ori de la profesoara de rom si fr cand auzea pe unu ca injura pe altu stiu ca glumim asa ca nu reactioneaza ca o virgina de 90 de ani ca majoritatea profesorilor
Si ne-a spus ca multe cuv pe vremuri erau doar niste simple adjective unele erau chiar laude
Nu mai stiu care parca nenorocit, golan, prost, dobitoc sau nu mai stiu... dar acum mult timp multe din cuvintele cu care te poti alege cu un pumn erau complimente
Poate s-au inventat pentru ca a fost o generatie cu oameni cu IQ sub 80 si nu cunosteau cuvintele asa ca le considerau insulte si le-au spus si copiilor asta, si copii copiilor s. a. m. d. bine asta e doar ce cred eu
Pai ca sa iti raspund la intrebare ar trebui sa gandim logic. Dupa parerea mea injuraturile si prostiile de genul acesta au inceput odata cu crearea lumii. Cei care folosesc astfel de expresi cred ca au anumite probleme pe care nu si le pot controla. Daca am folosi,, floricele pe campii'' nu cred ca s-ar mai numi injuratura.
NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 întreabă: