Alexutza nu sunt adevarate acele emisiuni! Totul e trucat, se vede dupa cat de prost joaca, ca sa aiba audienta nu stiu ce sa mai inventeze!
N'am văzut dar daca a fost pe OTV îţi spun sigur că nu era adevarată. Nici nu e nevoie sa mă uit
Nu. vorbeam si eu cu mama.totul este o inscenare. este totul prea...nu stiu cum sa ma exprim.pricum adevarat nu are cum sa fie
Nu m-am uitat aseara dar am vazut o data acea emisiune. Nu, nu sunt adevarate, nici o emisiune de genul ala, care le mai difuzeaza pe National Tv, Kanal D.
Sunt niste emisiuni regizate, cu scopul de a face raiting pe seama "circului". Ei stiu foarte bine ce le place romanilor sa vada si uite ca le merge.
Probabil sunt luate dupa cazuri reale. sau cel putin un miez de poveste reala este. dar cei care joaca, joaca fff prost
Ce oameni cazuti in bila.acolo va arata ce cazuri sunt ca va puteti lovi oricand de ele.mai pe romaneste va invata cate ceva. exemplu aseara era un baiat Robert care era rrom si iubea o romanca.mama ei era impotriva lui ca era rrom, a dat masina peste si a pierdut mult sange. ea murea daca nu era Robert sai doneze sange ar fi murit pentru ca singura sansa era sa vina sangele Ab4 de timisoara.Asa ca in emisiunea de aseara va invatat numai judecati om dupa cum arata sau ce etnie este.
allnamesweretaken întreabă: