Iti dai seama de toate posibilitatile?
Cand faceam belele, nu ne-ar fi cunoscut, cred ca faceam schimb de gagici, puteam sa ma duc la examen in locul fratiorului, sau el in locul meu, la scoala profesorii nu ne cunosteau.
As fi vrut sa am un frate, chiar daca nu geaman. Dar sunt singur.impotriva tuturor
Buna!
Pai sincer nu mi-as dori, caci n-as vrea ca oamenii sa ne confunde sau chestii de genul. Nu mi-ar placea sa fim identice fizic.
Dar oricum, n-ar fi vina ei:d.
Tu? ai vrea?
O zi buna!
Eu as vrea sa am un frate, dar nu geaman, daca as avea o sora cred ca toata ziua m-as certa cu ea pentru haine: fuste, rochite, etc., pe make-up-uri si toate chestiile fetelor! dar tu? ai sora, frate sau ai vrea?
Mie mi'ar fi placut mult :X.
Acum, daca tot n'am avut parte de un frate sau o sora geaman(a), poate o sa am parte in viitor de doi copii gemeni
Ai idee cat mi-as dori o sora geamana? care sa ma asculte? [sunt fata].cu siguranta nu stie nimeni cat de mult mi-as fii dorit.
Eu nu as vrea pentru ca imi place sa fiu originala si sa fiu doar eu si atat punct... nu as putea sa vad pe cineva la fel ca mine... si doamne ce s-ar face lumea cu doua ca mine
Eu...chiar mi-ar fi placut.acum na. poate voi avea eu gemeni/gemene e o dorinta de-a mea:-D
Eu, intr-un fel as vrea pentru ca daca unui baiat i-ar fi placut de mine si mie nu mi-ar fi placut d el, as fi trimis-o pe geamana mea la intalnire
Dar, intr-un fel nu pentru ca daca vor bunicii sa-mi dea mie mai multi bani atunci, ca la batranete, ne confunda si ii da ei.
Ar fi super sa am o sora geamana si eu am o sora chiar daca e mai mare ca mine imi da mereu sfaturi si ma ajuta ma inteleg foarte bine cu ea
Frate.
Sora nu ca daca prietenul meu se da la ea crezand ca sunt eu? Se mai intampla.
Asa ca NU. decat un frate
Dextro întreabă:
Mary Marry întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Marius339 întreabă: