Nu avem acele vedete pe-aici. Daca vrei id-ul lor cere-l lor, nu noua.
Cum mai e si lumea asta!
cica cauta-l pe matrimoniale
nu stiu care e id lor
dar ii poti cauta pe matrimoniale
Nimeni nu are id-ul lor, sincer acum cum poti crede ca vdetele s-ar da id-ul personal? imi pare raqu pentru tine, dar nici un fan nu are id-ul lor adevarat.
Singura modalitate e sa mergi la concertele lor si sa le ceri id-urile, altfel nu stiu!
Stai ca merg sa o intreb pe bunicamea poate ea e fan infocat .
BrB
Fata draga...vedetele au id disponibil pentru toti nifomanii de vedete.Intelegi?
De unde sa stim noi? Suntem rude cu ei? Fata draga, vedetele nu folosesc Yahoo! Messenger(in primul rand) si in al doilea rand nu ti-l dau special pentru. tine. Ce lume nebuna! Sa fim seriosi!
Eu stiu care e id-ul vanessei hudgens pentru ca eu locuiesc in italia si in italia a fost concert HSM si eu am id-ul vanesei dar nu stiu cum ashley intra pe id vanesei marog vreau sa te ajut pe mine ma cunoaste nu bine dar ma cunoaste de ceva timp si ti-l dau dar sa nu in dai la nimeni ca? ca se va supara f rau si sa stii ca mi-a dat si web si am vazut-o marog eu am vazut-o si in realitate si ai sa vezi ca e ea id-ul ei este vanessa_hudgens_bya@yahoo.com
Eu sunt romanca si m-am mutat in California si ii vad des si pe zac si pe vanessa (zanessa) SI LA un concert de-al lu vanyiam cerut id si mie dat unul vanessa_hudgens_bya dar de alu zac nu am facut rost ink dar a lu V e bun ca am vb odata cu ea dar mai greu ca ink nu stiu prea bine englih