| larya234 a întrebat:

Cine are iubit in zodia leu., as vrea sa imi descrieti putin felul lor,cum se comporta, defectele...tot ce ati observat la ei. Multumesc! - Funda

Răspuns Câştigător
| AndreeaBz a răspuns:

Se indragostesc repedehee hee, stiu sa tina la o persoana, fac totul pentru acea persoana, le place sa glumeasca, vor toata atentia din partea partenerei (el sa fie cel mai important). si defectul cred ca ar fi gelozia ( nu e foarte multa, dar...)

| Λndrei a răspuns (pentru AndreeaBz):

Asadar sagetatorul este una cu leul? Pentru ca eu sunt sagetator si ma caracterizeaza perfect ce scrii tu pe acolo laughing
Nu am crezut niciodata in zodii, sa ne grupezi si sa ne faci pe toti egali datorita zodiilor este absurd!
Fiecare persoana iubeste in felul ei si nu dupa zodie.

| AndreeaBz a răspuns (pentru Λndrei):

laughing sunt ambele zodii de foc, normal sa se asemene.
1 nu am spus ca toti sunt la fel, se poate intampla sa fie la fel, eu stiu 4 persoane in zodia leu(le stiu mai bine) si au comportament asemanatorhappy.

| Λndrei a răspuns (pentru AndreeaBz):

Ce vrei sa spui prin "zodii de foc"? Lumineaza-ma si pe mine cum sta treaba cu zodiile ca poate o sa-mi dau silinta sa invat cat mai multe despre ele big grin

| AndreeaBz a răspuns (pentru AndreeaBz):

2. Nici eu nu credeam in zodii, dar dupa multe chestii am vazut ca au dreptate in mica parte.happy

| AndreeaBz a răspuns (pentru Λndrei):

Sunt 4 semne :
De foc : sagetator, leu, berbec
De pamant: capricorn, taur, fecioara
De apa: pesti, scorpion, rac
De aer : Varsator, gemeni, balanta.
Eu din cate am observat se adeveresc unele chestii. de asta cred in mica parte in zodii si chestii de genu.

13 răspunsuri:
| TheUnForgiveN a răspuns:

Oamenii chiar cred in bullsh*tu' cu zodiile?

| Λndrei a răspuns (pentru TheUnForgiveN):

Stai sa vezi cum e cand ai prieteni ce cred in chestii mult mai ciudate.Cauta tu pe internet despre "chakra" si Proiectie Astrala parca, o sa vezi cu ce mi s-a fost impuiat capu' saptamani bune haha.
De curios am cautat si pe internet despre lucruile astea si scrie destul de mult, chiar si pe youtube sunt documentare.

| FreshFresh a răspuns:

Da mi mesaj si iti explic cum sunt eu.

| FreshFresh a răspuns:

Pff, nu ti pot trimite mesaj, ca cica sunt utilizator junior. Cred ca ti s a cam raspuns la intrebare pe aici, apropo, ce trebuie sa faci ca sa scapi de statutul asta de "pitic"?laughing

| larya234 explică (pentru FreshFresh):

Habar nu am laughing)) Piticotulee rolling on the floor)) tongue Mersii oricum :*

| Butterfly2012 a răspuns:

Mda pai depinde de persoana.Nu-s chiar la fel ca XXX defectul este Gelozia (asa putin)

| neoficial2302 a răspuns:

Gelos, iubitor, puterea de a lua decizi, romantic, uneori lenes(depinde de pers ), atent, i place sa fie alintat, nervos atunci cand isi apara jumatatea!

| stewe a răspuns:

@AndreeaBz - m-ai descris perfect laughing sunt zodia leu.

Întrebări similare