| Roz a întrebat:

Cine are probleme in familie? gen certuri sau stiu eu ce? povestity!

Răspuns Câştigător
| pitic13 a răspuns:

Pentru unii e greu sa povesteti certurile din familie mai bine le-am numi "drame: vreau sa spun ca asta este in cazul meu pentru unii e prea greu sa poestesti clipele foarte grele din viata lor pentru ca apoi isi vor face rau si isi vor aminti acele clipe deci pentru mine una viata mea este un adevarat cosmar care nu se mai termina cand zambesc potin apoi totul se scufunda intr-un intuneric care la capat nu are nicio luminita dupa care sa se ghideze saddin pacate.sad

4 răspunsuri:
| bomboniiica a răspuns:

Eu am avut f multe probleme
Din cauza ambiilor parinti care nu se gandesc si la copii
Eu nu inteleg si nici nu cred ca voi putea intelege de ce te casatoresti cu un om p care nu il iubesti... iar dupa sa faceti copii sa sufere doar ca stiti doar sa va certati si poate sa si divortati!

thinking oh go on

| bomboniiica a răspuns:

Eu am avut f multe probleme
Din cauza ambiilor parinti care nu se gandesc si la copii
Eu nu inteleg si nici nu cred ca voi putea intelege de ce te casatoresti cu un om p care nu il iubesti... iar dupa sa faceti copii sa sufere doar ca stiti doar sa va certati si poate sa si divortati!

thinking

| anamaria_6210 a răspuns:

Eu sunt casatorita si in ultima vreme ma cert cu sotul din cauza copilului pentru ca, copilul e bolnav sotul nu prea sta cu el, ma lasa numai pe mine sa am grija de copil si de la asta pleaca mai toate certurile la mine in familie. Dar astept si ziua in care nu or sa mai fie certuri la mine in familie.

| geany123 a răspuns:

Eu. Ma cheama Geani si am 12 ani si se mai intimpla uneori asemenea lucruri.