| ToTh EoH a întrebat:

Cine are rabdare sa imi explice si mie cum trag un film pe un Cd prin Nero...va rog dau fundita.

Răspuns Câştigător
| covexrobu a răspuns:

Pai iti explic eu. Instalezi Nero-ul daca nu il ai. Intra la Start / all programs / Nero acolo alegi Data si Nero express. Intri acolo si dai pe primul. Data CD/DVD depinde ce doresti sa scrii. Bineinteles bagi CD/DVD-ul inainte in CD/DVD-Writer. Dupa ce ai ales Data files. Dai pe Add files acolo cauti filmul pe hard diskul tau si il selectezi dupa care dai open si il baga acolo. Vezi ca jos este un instrument care iti arata cati Mb are filmul si cat poti scrie pe CD. Daca filmul este mai mare decat capacitatea CD-ului atunci incearca sa scrii pe DVD. Dai pe next si iti va aparea sa alegi daca vrei sa mai scrii pe cd ceva mai tarziu. Vezi ca sunt 2 patratele care pot fi bifate vezi sa fie amandoua debifate. Daca vrei sa alegi viteza de scriere apasa pe More acolo iti va aparea o feresatra si vei alege acolo 24x sau 32x. Dupa care dai Burn. Astepti sa scrie CD-ul si iti va aparea o fereastra care zice CD was burned Succesfuly dupa care ti se va deschide CD-ROM-ul. Si cam atat.

2 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

Asa cum zice coverhappy
Nu mai are rost sa-ti scriu si eulaughing
Succes:*

| covexrobu a răspuns:

PuяpℓeMusic Multumesc ca m-ai botezat happy. Nu te stresa ca nu ma deranjeaza daca cineva imi greseste numele big grin.