Eram la bucuresti. O fata de la alta clasa, a dat o petrecere la hotel. A venit o invatatoare tampita si a zis sa plecam in camera fiecaruia. Ne-a prins cu lumina stinsa cu baietii in camera probabil se gandea la prostii. Noi nu ne-am dus. A mai batut odata baba aia la usa, noi repede am ascuns energizantele, berea, si in cada cu totii. Erau acolo si alte fete si cica la alea: " facem sex in grup? aveti prezervative?" glumise. A ajuns baba aia sa ne caute si in baie, ba doamne, noi in doua secunde am ajuns la camera noastra, doamne ce tare m-am distrat
Pai ew...cnd eram in clasa a 5 a(anul trecut) am fost in excursie la bucuresti. acolo au venit baietii mai mari decat mine ca un an si un bbaiat care atunci era in clasa a 7 a(acum in a 8 a) si cei din a 6 si a 7 ne trageau peste ei(pe mine si inca 3 fete) si ne tineau in brate... dar nici sa ii impusti nu ne lasau sa plecam(app. sa sttitzi ca atunci cand m-am dus in fata autocarului amm vazut-o pe prof. de mate ca se mozolea ca un domn, desi avea sot si sotul ei era in strainatate
In excursia de 3 zile de asta vara am chemat toate clasele de a 8-a si a7-a din autocar la o mega petrecere la mine in camera( mai stateam cu o fata) erau in jur de 10 copii pe metru patrat. A fost tare, pana a venit profa... dupa aia a stat toata noaptea la usa! A ADORMIT PE PRES! Era dementiala! Baietii au aruncat cu suluri de hartie igienica in ea iar fetele au "ARANJATO" foarte frumos )
AxxyAlexandra întreabă:
AxxyAlexandra întreabă:
PupicelT întreabă:
YesOMG întreabă: