| axxyloveyou a întrebat:

Cine are sa`mi povesteasca intamplari amuzante de la petreceri sau prostii facute in excursii? pentru cele mai tari faze dau fundita; x

Răspuns Câştigător
| kdnkdf a răspuns:

Eram la bucuresti. O fata de la alta clasa, a dat o petrecere la hotel. A venit o invatatoare tampita si a zis sa plecam in camera fiecaruia. Ne-a prins cu lumina stinsa cu baietii in camera laughing probabil se gandea la prostii. Noi nu ne-am dus. A mai batut odata baba aia la usa, noi repede am ascuns energizantele, berea, si in cada cu totii. Erau acolo si alte fete si cica la alea: " facem sex in grup? aveti prezervative?" rolling on the floor glumise. A ajuns baba aia sa ne caute si in baie, ba doamne, noi in doua secunde am ajuns la camera noastra, doamne ce tare m-am distrat

2 răspunsuri:
| MyEssence a răspuns:

Pai ew...cnd eram in clasa a 5 a(anul trecut) am fost in excursie la bucuresti. acolo au venit baietii mai mari decat mine ca un an si un bbaiat care atunci era in clasa a 7 a(acum in a 8 a) si cei din a 6 si a 7 ne trageau peste ei(pe mine si inca 3 fete) si ne tineau in brate... dar nici sa ii impusti nu ne lasau sa plecam(app. sa sttitzi ca atunci cand m-am dus in fata autocarului amm vazut-o pe prof. de mate ca se mozolea ca un domn, desi avea sot si sotul ei era in strainatatelaughing

| Love3 a răspuns:

In excursia de 3 zile de asta vara am chemat toate clasele de a 8-a si a7-a din autocar la o mega petrecere la mine in camera( mai stateam cu o fata) erau in jur de 10 copii pe metru patrat. A fost tare, pana a venit profa... dupa aia a stat toata noaptea la usa! A ADORMIT PE PRES! Era dementiala! Baietii au aruncat cu suluri de hartie igienica in ea iar fetele au "ARANJATO" foarte frumos rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor)