| Anaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Cine are statusuri gen " Te iubea, chiar te-a iubit candva, priveste-o, dar stai departe acum nu te mai vrea" sau "Si poti sa tipi ca nu te aud. Si poti sa plangi ca nu te vad. Si poti sa pleci ca nu te caut. Si poti sa faci ce vrei ca nu`mi mai pasa!" Funda pentru. cele mai bune:*!~

Răspuns Câştigător
| bLuEsKiEs a răspuns:

Astea 2 is originalebig grin

Da, poate te-a iubit candva.[thinking]. si poate nu de mult inca te iubea.[:X]. dar tu pana acum nu ai vrut-o.[sad]. ai vrut pe altcineva.[straight face]. iar acum cand tu o vrei pe ea.[:X]. nici nu se mai uita in directia ta[winking]

Niciodata nu vei mai gasi pe cineva ca ea, cineva care sa te faca sa te simti asa cum te facea ea candva, si nicicand nu va mai fi ce-a fost odata, pentru ca tu ai lasat-o sa plece, si nu va mai fi nicicand o alta data; x

Si acum cele copy-pastebig grin
T3 uItZi ca FrAiEru`n tReCuT__[batting eyelashes ]__si`ty dAi sEaMa cE`aI pIeRdUt__[winking]__CaNd Ma vEzY ZaMBiNd fRUmOs__[ :X]__Yty dAi sEamA K eSti PROST__[laughing ]__ :X:X phbbbbt

Nu Mai Sunt Fetiţa Pe Care O Stiai Mai De Mult, Poate Nu ai Observat, De La Un Timp Am Mai Crescut, Acum Ţipa ca M`ai Pierdut! :-x`

Baga bine la cap si nu uita nici intr-un veac ca eu sunt fetita care ti-a pus capac!

7. As fi vrut sa te pastrez in inima, nu ma meritai iubire uita`ma!;-j

Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea

o vezi? nu e trista, chiar deloc, zambste suav, are privirea de foc. E dulce si o iubesti stii bine, dar ea, deja nu se mai gandeste la tine

2 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

#Te dOaRe` cand veZii` ca nu'mi paSaaa. Si iti zIc mereu 'Nu may conTeaZzaa'. Lasa.

Pt tine e doar una! Qm pentru Soare perechea lui e Lunaa`!

Cuvinte frumoase am uitat sa rostim! Ne era parca mai usor sa ne ranim!

Te iubesc si stii Locul meu e LG tine`.
Tu esti` fericirea mea`. j eu zambesc prin tine`

#Nu te Supara daca l'ai vazut Cu vreuna Vreodata. la draq fata u esti cea M'ai Importantawinking

#Ce`am simtit pentru Tn nu mai Simtzisem vreodata.Era un Sentiment ciudat, dar Incepea sa`mi Plak.

. #º•Tu tzineai Mult la el,. º• Va protejatzi Unul pe altul Dar acum A venit timpul, cand viata iti da Sah`matul. º•

#Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!

#-Nu credeam ca'mi va fi rau.Am fost noi. Acum sunt eu

#-Zi de zi. pas cu pas. te gandesti, ca si el te iubeste, si tu il iubesti.

#-Incepi sa'mi spui:"S'a terminat!", sh acum regreti ca ai plecat.

#Mult prea tarziu sa stergi unde ai scuipat!

#D`abia astept ziua`n care vei veni, plangand la mine spunandu`mi: Iarta-ma! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Eroare Pa!

#Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.

#Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor!

#Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui „Pa! Nu uita -- asta e replica mea!

#♥ Se spune ca iubesti o data'n viata, o singura iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despartire?

| temani2008 a răspuns:

Uite:

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

Era odata o fata oarbasi s-a izolat de toti si toate nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb -"Nu ma pot casatori cu un orb". a spus fata si s-a intors sa plece Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"

Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul

Daca esti multumita te rog sa imi dai o fundita.
Daca ti-au placut altele, ale altcuiva, dai te rog fundita aceluia
Eu ma voi supara doar daca prieteni sa fim nu vei vrea!