Doamne, nu il suport!
Are numai fane intre 6-12 ani. Are voce de fetita, parerea mea. Prefer sa ascult toata ziua Hannah Montana (care chiar are niste unele melodii foarte frumoase) decat sa i ascult o melodie mucosului asta.
Sincer nu ascult pe ăla il ask cine cu vârsta cuprinsa intre 7 si 10 ani si proaste sunt
Sincera sa fiu mi-a placut doar doua melodii (mi-a placut)
Acum il cred un ratat si jumatate inca ma intreb cum de mi-au placut melodiile retardatuli aluia cu voce de fata
Numai ratatii asculta plagiaturile alea, eu am ascultat multe melodii in timp si am descoperit multe plagiate, multe din melodiile plagiate sunt manelele ( cat de greu mi-a fost sa scriu cuvantul asta urat) ascultand o melodie a lui justin gay-ber am asociat 2 din ele manelelor. asta e cum sa zic... grav foarte grav un singur exemplu il tin minte, linia melodica de la melodia care avea un refren ceva de genu " baby, baby, baby, ohhhhh" pur si simplu incearca sa auzi notele in minte sau daca ai tupeul sa le canti (notele de la strofe nu refren )fara sa te gandesti la melodia lui gay-ber, o sa vezi ca "o sa inceapa sa apara pe fruntea ta cuvantul manelar". cam atat despre chestia asta pe care unii o numesc muzica...
Normal că nu-l ascult pe miorlăitu' ăla. Păi ce-i asta? Ori suntem golani ori nu mai suntem.
De ce toată lumea care a zis că nu ascultă Justin Bieber a primit stupid şi nefolositor?
Ahh il urasc! eu ii zic justin biberon si toate fanele lui au in jur de 8-10 ani din ce am vazut eu toate fetitele sunt inebunite dupa el omg...
Eu ascult melodiile lui si imi plac mult daca nu va convine voua nu mai spuneti ca nu il suportati. dc il urati din gelozie ca a ajuns ce voi nu o sa fiti sau dc? aa si @ZumZyTH4ever am 14 ani si il ador pe Justin BIEBER(oameni buni) si cunosc persoane de 17-18 ani care mor dupa el asa ca Justin Bieber e super orice ar spune altii in fine. daca nu iti place tie ce? trebuie sa bagi pe aici intrebari despre asta si sa il jignesti pe Justin? asta e pararea mea sincera si daca sunteti atat de fraieri inkt sa imi dati stupid ca mi.am spus parerea.problema voastra
Nu, nu ascult muzica lui dar nu am nimic cu el, recunosc ca este talentat, dar fiecare cu genul lui de muzica, nu trebuie sa fie toata lumea rea cu el doar pentru ca nu asc muzica lui.
Ma...eu ascult 2 melodie in care canta si el da nu el e ala principal dar ceeia ce urasc cel mai mult la el e faptul ca face o fata de gay cand spune,, yeyeeeeee sau baby baby,,
Am citit' toata comentariile...
si da'ti sa va spun si parerea mea :e dragut, si are niste piese dragute'...
Paii daca nu'ti sau nu'ti convine TACI! Acesta e un site pentru a oferi si a primi ajutor, dar nu a jigni pe cineva.
Fiecare cu gusturile lor, nu suntem toti obligati sa ascultam numai un gen de muzica... Ce stranii
Byeee!
Yacasa! :-&
mai bine... mai bine... mai bine sa fiu calcata de un elefant decat sa mai ascult o data 'baby, baby, baby'! frateeeh! :-&
mai bine sa fiu calcata de un elefant decat sa mai ascult o data 'baby, baby, baby'! frateeeh! :-&
Justin bibelo Fu*ca off\m/ma amuza ca il da pe toate posturile si cea mai tare faza este ca e"super" melodia aia ini mini maini mo...aia e "mortala\m/
Justin Bibelou haa? e un retarrd. arata si ca strabunica . cum dq sa ii placa cineva de el?!
omg cu fitsele de pitsiponk mai usor Justinn :-T
) si eu care credeam ca i-am pus eu primul porecla de "Justin Bibelou" nici macar nu l-am asculatat ca stiu ca o sa vomit :-& dar din poze pare un Gay ))
Cel putin el face bani... tu de exemplu pui intrebari stupide pe TPU! :p si sa stii ca nu sunt mare fan.
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: