Eu
Cel mai mult ador la Crăciun liniștea trupească și sufletească, sănătatea dăruită de Dumnezeu și bunătățile de pe masă oferite, căldura, cadourile de la ''Moș Crăciun''.
Mi-e dor de clipele când eram mică și credeam în Moș Crăciun.Mă luam după tot ce auzeam și făceam tot ce mi se spunea.
Ce vremuri frumoase...
Îmi place foarte mult vremea și atmosfera din acea perioadă, de aceea îl aștept cu nerăbdare.
Am văzut că în Kaufland s-au adus deja decorațiuni pentru crăciun: oameni de zăpadă din puf, căndeluțe cu sclipici, fulgi de zăpadă din sticlă, etc.
Baftă!
Eu. Astept sa merg cu Colindul, mai primesc si eu ceva bani. Sa stau cu intreaga familie. La mine, de obicei de Craciun se aduna multe rude. Si ne place fiind ca atunci cand suntem multi, ne distram, spunem bancuri etc. Imi aduc aminte ca de un Craciun am fost cu totii la munte, si am facut un mare chef si galagie :]]. Si cadou de Mos Craciun am primit o amenda. Ce vremuri :]]. In concluzie, da astept mult craciunul .
Ai ramas fara ce sa intrebi?
Traieste azi si ce-o fi maine o fi.
Sal
Asta e o intrebare normala, daca chiar vrei sa stii
Nu cred ca tu nu ai intrebat vreodata asa ceva!
Pa-pa
Eu astept parca mai mult craciunul de anul acesta...mai ales pentru ca varul meu plecat in anglia o sa imi aduca iphone 4 dabea astept