A ajuns un cizmar ma presedinte si basescu, are o leaca de scoala, de ce sa nu fi ajuns? si eu nu cred ca Romania este supernaspa.cred ca a fost si este condusa de niste oameni nepotriviti. dar e un paradox. ajung acolo sus niste oameni care doar cred ca pot conduce. cei care intr-adevar pot, nu au timp de asa ceva.au alte treburi. ei chiar muncesc si gospodaresc anumite domenii, si sunt oameni care sunt bune exemple in tara. exemple de munca, seriozitate, cinste.nu baroni, moguli si interlopi.
Stii care e problema tarii asteia? Ca toti isi dau cu parerea si nimeni nu misca un deget sa faca ceva.Acum,suntem oameni teoretici nu mai pune nimeni mana sa mute un lucru de colo pana colo
In tot ce ai zis sunt ft de acord cu tine!
Totul este adv...
Parlamentarii sunt niste jegosi numai stiu de unde sa ia oamenilor bani. a luat la pensionari saracii. banii de au ajuns la 300 de lei. Dar ei se gandesc daca pot trai p luna cu 300 lei? NU!
In alte tari parlamentariilor li s. a taiat din salariu nu poporului ca sa poata iesi din criza
Pe langa asta care se stie, lumea este si de o nesimtire fantastica exact cum ai spus uh putem sa reciclam, putem sa ne ajutam intre noi, putem multe dar nu vrem!
Romania e ...
Tu ai dreptate, dar sa nu uitam ca toata lumea trece prin aceasta criza economica, timp de 20 de ani tara a fost guvernata de toate partidele. Acum care mai de care isi dau cu parerea, hai sa privim ce se intampla in parlamentul Romaniei si nu iti mai trebuie nimic. A fost un referendum in care noi am decis ca numarul de parlamentari sa fie redus, dar cum poate ei sa aprobe o lege prin care sa-si taie craca de sub ei. Am trait vremuri ceausiste, traim acum aceliasi vremuri prin care numai poporul este cel care plateste toAte oalele sparte, mereu am fost oropsiti si birurile au fost si sunt pe capul nostru.
Sincer, e si vina noastra, a oamenilor prosi care nu inteleg situatia, care polueaza, omoara, fura (nu doar tiganii). As dori ca romanii sa se schimbe! Suntem lenesi si suntem condusi de magari!
Si voi, cei care vreti sa parasiti Romania sunteti niste lasi! Nu puteti lupta macar putin pentru tara? Sa incercati s-o schimbati?
Nuuuu mai bine o lasam balta (ca doar ni lene!)
P. S:Cine face ceva campanie Anti-Base&Boc sa ma cheme! Si imi pare rau daca am fost dura
Cum iti permiti sa ne bagi pe toti in aceeasi oala?
Nu suntem toti de ****.
FortaSteaua2012 întreabă:
raullik007 întreabă: