Eu cred in Dumnezeu, cred in ceea ce poate sa faca, il iubesc, si tot ceea ce am realizat, ce am, daca sunt fericita, daca sunt sanatoasa, ca am o familie, toate astea, sunt doar datorita Lui.
Stiu ca exista, mi-a fost demonstrat lucrul asta de multe ori, atunci cand am crezut ca nu mai am niciun rost, El m-a ridicat si m-a ajutat.
Toata lumea il iubeste pe Dumnezeu exista macar? Aveti vreo dovada, oricum am sa ma conving cand am sa mor totusi si daca ar fi adevarate aceste legende, sincer, ma consider satanista si nu mi-e rusine de asta
Eu pentru ca sunt sigura ca el exista iar Nirvvana faci o mare greseala...Imi pare rau ca nu iti dai seaama inca
Tu fetito...Ciufix(ciuma) daca asa nu crezi in D-zeu, cine te-a creat? cine te-a ajutat la bine si la rau? cine te-a ajutat la viata ta si cine are grija sa te mentina in viata? CINE NU CREDE IN DUMNEZEU O SA REGRETE AMARNIC DUPA MOARTE! El a creat tot ce vezi in jur. Sper ca ti-am fost de folos papa!
Eu nu cred.sincer mi se pare o prostie pentru ca bineinteles ca ni se pare mai usor ca daca nu gasim niste raspunsuri sa zicem repede ca dumnezeu a fost sau o entitate suprema fata de noi. In plus acest concept de dumnezeu a aparut abia cu cateva sute de ani inaintea anului 1 si totusi universul are 14 miliarde de ani.
Fratilor sunteti fenomenali.peste tot unde scrieti(ma refer la cei fara credinta) vreti dovezi, dovezi si iar dovezi. Aveti dovada in fata voastra si totusi refuzati sa vedeti. Dumnezeu inca asteapta ceva de la voi, va da a2a sansa(doar ca a 2 a a fost demult). Schimbati-va inainte sa muriti!
Nu poţi trăi fără credinţă în Dumnezeu. Cei care nu cred în El, cred în idoli şi vor purta consecinţa păcatului lor grav.
De ce sa regrete? ce e magician si ma taie in doua? da prosti mai sunte-ti. felicit pe cei care nu cred. si tin sa zic, ca atunci cand eram mic mergeam la biserica si ma rugam ca prostu si am ajuns la concluzia ca atunci cand ma rog o fac degeaba. da un lucru are se intamla se intampla cu sau fara rugaciune.bafta
Cum spunea F.Nietzche Dumnezeu a murit! da a murit cand ai de toate, cand uiti ca datorezi ceva Creatorului tau, Dumnezeu daca nu ar exista ar trebui inventat
Andrei67y5 întreabă: