| traficanta a întrebat:

Cine credeti ca are rolul principal intr-o relatie. fata sau baiatul?happy

Răspuns Câştigător
| BUFU_7128 a răspuns:

Unii inteleg gresit, intr-o relatie ambi au acelasi rol, dar, cum sa zic, fata acum astepata, ca baiatul sa o bagi in seama, el face primul pas, chiar daca ei ii place d un baiat, nu va face primul pas(din orgoliu sau simpla prostie)

10 răspunsuri:
| SaRiNoOtZa a răspuns:

Buna parerea mea este ca fiecare are un rol principal intr-o relatie, atat baiatul cat si fata. Dar daca ar fi sa aleg raspunsul ar fi ca rolul principal intr-o relatie il are baiatulbig grin

| loveaholic a răspuns:

Ce tampenie : ambii, pentru ca asta inseamna, de fapt, o relatie adevarata

| Silvia a răspuns:

Cei doi sunt personajele principale, pentru că acel film nu poate exista fără unul sau fără celălalt.

| Razvan a răspuns:

Depinde de cine iubeste mai mult.Care se implica cel mai mult e personajul principal. Celalalt isi permite luxul de a profita de sentimente ceea ce il face personajul secundar, negativ

| freehugs a răspuns:

Amandoi sunt protagonisti happy

| Libelle a răspuns:

Parca am vorbi de o poveste
personaj principal si persoanje secundare, care se comporta in functie de cel principal
si daca tratam lucruile astfel aia numai relatie nu mai e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doar unul dintre cei doi ar avea rolul principal, atunci nu s`ar mai numi relatie. Un astfel de tip de relatie este construita din 2 si fiecare are rolul sau, la fel de important. Asa cum in propria noastra viata, noi insine detinem rolul principal...intr-o relatie lucrurile se schimba.Cand este vorba de iubire, ne daruim celuilalt, nu suntem superiori sau inferiori lui si impreuna creem un intreg.Fiecare este jumatate.

| cataaa a răspuns:

Atata timp cat o relatie implica o fata si un baiat amandoi au cate un rol

| Bacemi a răspuns:

E greu de spus. Eu as spune ca rolul principal intr-o relatie il are cel care stie sa lupte pentru iubire mai mult. Cel care stie ce vrea si nu se abtine in a-si exprima dorinta. Se spune ca deseori baiatul are acest rol. Dar si fata il poate avea in cazul in care baiatul ar fi dezamagit si ar avea nevoie de asigurarea afectiunii si a unor sentimente sincere din partea iubitei.

| xatsu a răspuns:

Eu zic ca amandoi

Întrebări similare