Miley Cyrus canta mult mai bine decat Selena Gomez, miley dupa parerea mea e mult mai talentata, chiar are o voce mai buna, cat despre Selena Gomez stiu ca e doar actrita nu si cantareata...miley e mai plina de fite dar are si de ce>>)
Daca selena aparea la tv si in presa la fel d multe ori k sh miley at poate era la fel d cunoscuta...eu un anul stiu prea multe dsp ea
dar...am auzit melodi atat de la selena cat sh de la miley(asculta sora ea mai mica...este fan)si eu spun ca fiecare dintre ele are cv...care atrage publicul.parerile sunt impartite...
Nu le pot compara, Miley este in primul rand cantareata si actrita mai nou... iar Selena este actrita si printre astea ea mai si canta mai ales pentru filmul in care joaca asa ca nu le pot compara dupa mine ambele sunt la fel de talentate si fiecare are farmecu ei!
Dintre cele doua fete mie imi place mai mult miley dar sincera sa fiu muzica selenei gomez nu o prea ascult
Mie imi place mai mult Miley pentru ca ea canta mai bine ca Selena dar si de Selena imi place ca actrita dar Miley e mai plina de viata si mai draguta.
Ca canta?
Puteai pune intrebarea care canta. dar no
Miley intr-adevar canta mai bine.
Dar si Selena are voce buna, Selena este la inceput.
Sa nu credeti ca daca in Hannah Montana de pe Jetix Selena a fost rea asa ii si in realitate
Nu e asa. Si Selena este ca Miley, numai Ca miley a fost implicata in mai multe discutii.
Eu ce sa mai spun. am vazut pe miley cyrus\hanna montana la TV. cand m-am uitat cu fratemiu sincer... nu stiu am vazut fix episodu cu miley si selena aia. mie nu stiu imi place mai mult miley mi se pare ca, canta mai bine... nu stiu si pararea voastra... si imi si place de ea.
Dupa pererea mea MILEY. Nu sunt fan al niciuneia, dar totusi imi place cum canta Miley mai mult decat Selena.