Miley Cyrus canta mult mai bine decat Selena Gomez, miley dupa parerea mea e mult mai talentata, chiar are o voce mai buna, cat despre Selena Gomez stiu ca e doar actrita nu si cantareata...miley e mai plina de fite dar are si de ce>>)
Miley e cea mai tare si in plus e talentata si e actrita de mica si cantareata la fel asa ca selena e zero pe langa miley...si oricum...nu are sanse selena...
In plus MILEY CANTA MAI BN muuuuult mai bine dar isi schimba vocea de la un an la altul ...creste si ea ce...se dezvolta asa se zice pe siteurile din U. S. A dar nu cred ca asta singura cauza din care fac haz de necaz astia ca are vocea falsaaaa si canta falsss nue adevarat! X
Doamne mor, miley este o pustoaica plina de fite, dar nu vad de ce ca a avut noroc pentru ca a fost inzestrata cu tupeu si voce?
Miley:X:X:X:X:X
am ascultat cum canta selena "falling down"live... wow saraca nu are voce deloc...miley e suuperare o voce de milioane:X
bye bye
Pai cred ca Miley Cyrus...Selena nu mi se pare ca are o voce minunata dar este foarte frumoasa...
Sunt de acord cu bluesky... pana la urma Selena Gomez e mic copil fata de Miley
Miley Cyrus.
Selena gomez e o intepata si o enervanta
Face mereu pe sefa si se da grozava
Si plus de asta, eu o ador pe Miley Cyrus
Miley e plina de fite, dar stie ea de ce