| LoveForShania a întrebat:

Cine credeti ca canta mai bine? Miley Cyrus sau Selena Gomez. Mie imi place cel mai mult Miley Cyrus dar vreau si parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| bluesky_5480 a răspuns:

Miley Cyrus canta mult mai bine decat Selena Gomez, miley dupa parerea mea e mult mai talentata, chiar are o voce mai buna, cat despre Selena Gomez stiu ca e doar actrita nu si cantareata...miley e mai plina de fite dar are si de ce>>)

106 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley e cantareata si Selena e actrita! DA oricum Miley are o voce super!

| Giuly_3112 a răspuns:

Miley Cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am id-ul adevarat al Selenei Gomez, mi-a dat o multime de fotografii care nu se gasesc pe net :X:X:X... o ador :X:X ...id-ul ei este urmatorul : sel_mariagomez succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun sigur ca miley

| Arii :x a răspuns:

Cum au zis majoritatea.Cred ca Miley Cyrus canta mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult o plac pe Miley Cyrus o iubesc sunt cea mai mare fana a ei. I LOVE MILEY CYRUS. O ador si Selena e draguta dar mai mult o prefer pe Miley. te iubesc Miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mileyyy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez este frumoasa si talentata dar si mailey este srumoasa doar ca este pre amebunatic dar canta destul de fain eu nu le pot compara sunt la fel
logic ca mie imi place de selena gomez si cel mai mult imi place melodia dispper

| Butsilee a răspuns:

Miley e cea mai tare si in plus e talentata si e actrita de mica si cantareata la fel asa ca selena e zero pe langa miley...si oricum...nu are sanse selena...
In plus MILEY CANTA MAI BN muuuuult mai bine big grinbig grinbig grin dar isi schimba vocea de la un an la altul ...creste si ea ce...se dezvolta big grin asa se zice pe siteurile din U. S. A dar nu cred ca asta singura cauza din care fac haz de necaz astia ca are vocea falsaaaa si canta falsss nue adevarat! angryangryX

| Teooo a răspuns:

Miley Cyrus dar imi place si de Selena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Milei o ador si daca sunteti atenti miley a dat o filmare pe internet cu ea si cu selena cand vb pe mess o sa radeti daca o cautatilaughing

| poechce a răspuns:

Doamne mor, miley este o pustoaica plina de fite, dar nu vad de ce straight face ca a avut noroc pentru ca a fost inzestrata cu tupeu si voce?
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley desigur dar de selena imi place cum se imbraca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place mai mult de selena gomes dar si de miley cyrus numai cami ploace mai mult de selena gomes :d

| otyboty a răspuns:

Miley dar si selena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus si selena gomez. alemandoua!

| justme_9224 a răspuns:

Miley:X:X:X:X:X
am ascultat cum canta selena "falling down"live... wow saraca nu are voce deloc...miley e suuperlove struckare o voce de milioane:X

bye bye

| Avril:x a răspuns:

Pai cred ca Miley Cyrus...Selena nu mi se pare ca are o voce minunata dar este foarte frumoasabig grin...tongue

| obarbiebruneta a răspuns:

Miley love strucklove strucklove struck... the best

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca, canta la fel amandoua, dar eu man cam saturat sa aud in juru meu numa miley si hannah asa ca sunt un mare fan selena si chiar imi place cum canta si parca am mai multa incredere ca ea canta live!

Răspuns utilizator avertizat
| smiley11231 a răspuns:

Sunt de acord cu bluesky... pana la urma Selena Gomez e mic copil fata de Miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoualaughing)love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley e de o suta de ori mai buna decat selena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dupa parerea mea amandoua st super Miley Cyrus nu e nici pe departe asa de frumos ca selena dar are o voce si mai stiti ceva nu dupa frumos se alege talentultonguetonguetonguetonguetongueamandoua st super si imi place la nebunie selenatonguee mult mai buna ca Milye dar in fine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cirus prostilor civa dar vreau si parere voastra bla bla bla

| Matzaa a răspuns:

Miley Cyrus.
Selena gomez e o intepata si o enervanta
Face mereu pe sefa si se da grozava
Si plus de asta, eu o ador pe Miley Cyrus love struck
Miley e plina de fite, dar stie ea de ce laughing

| fleshlight a răspuns:

Miley tha best

| andreeamiley a răspuns: