| adellyna a întrebat:

Cine credeti ca o sa castige duelul in seara aceasta la dansez pentru tine : catalin botezatu sau diana dumitrescu? :-s

Răspuns Câştigător
| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

Catalin Botezatu si Liuba... pe langa faptul ca au fost si pe primul loc si danseaza mai bine au multi fanilove struck.

13 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Eu ţin cu amândoi, sincer. Dar cred că Cătălin Botezatu şi Liuba Savitchi vor câştiga pentru că sunt foarte buni, având în vedere cât de slabi sunt Diana Dumitrescu şi Adrian Stan.Ar fi bine să rămână în concurs amândouă perechile, dar este imposibil. Le doresc mult succes!

| Ana a răspuns:

Diana Dumitrescu, cred.

| Kitty a răspuns:

Eu as dori ca Botezatu sa fie acela.

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Cred ca o sa castige Diana si nu stiu cum sa ma exprim dar intr-un fel triseaza, bine, alt cuvant nu gasesc acum.De ce:pentru ca a jucat in regina alaturi de oamnenni bogati care iau devenit prieteni si o sai dea foarte multe voturi sad

| Bianca18 a răspuns:

Eu il sustin pe Botezatu :}

| Dede_1899 a răspuns:

Catalin botezatu

| kennyspark a răspuns:

Cred ca o sa castige Diana pentru ca e foarte simpatica desi nu danseaza extraordinar. Catalin a devenit extrem de arogant in ultima vreme. Sa nu uitam ca este decis de televoting castigatorul duelului asa ca... Succes Diana

| dany_7259 a răspuns:

Catalin botezatu:X:X:X

| michyy a răspuns:

Mie imi place de diana, cu toate ca nu cred ca au sanse...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca o sa fie Catalin Botezatu.Nu o suport pe Diana Dumitrescu.Stiu ca e vorba de cazuri aici dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Botezatu o sa castige dar mie nu-mi place de el e nasol scuze fanilor

| giulia_8691 a răspuns:

Catalin Botezatul, danseaza super :*

| bebelusha_2759 a răspuns:

Cred ca Catalin Botezatu...