Cred ca Emma pentru ca de cate ori a fost in ultimile doua tot a dat-o mai departe si la cate dulciuri mananca tot a lasat-o, ii place de ea pentru ca e frumoasa si tanara.
Emma pentru ca este mai tanara si are sanse mai mari daca nu o sa mai manance ciocolata *fundita*
Eu cred ca ema e mai tanara madalina are 25 de ani e cam mult ema are 16 si eu cred ca are mai multe sanse
Eu zic ca madalina va castiga deoarece este mai frumoasa si se descurca foarte bine.dar sa vedem ce se intammpla
Scuze dar se vede de la o posta cum Catalin o protejeaza pe Madalina, dar din pct de vedere al atuurlor Ema trebui sa castige.Sa speram ca si de data asta Catalin va face diferenta intr-e sentimente si profesie.In viata reala si-o poate pastra pe Madalina pentru ca este un om liber.
Eu cred ca mada pentru ca catalin o favrizeaza si cred ca are ceva pile, insa emma e mult mai frumoasa, deci e superba, dar in mintea lui catalin pare un copil fitos, enervant. In plus ea are deja ceva experienta pentru ca a participat la miss universe teenager unde a luat premiul 2 si e tanara, cu un viitor inainte.
Emma.
Este mult mai tanara decat Madalina, si are mai multe sanse de castig deoarece ea poate practica mai mult aceasta cariera decat ea.
Emma.Pentru ca o ador Si pentru ca este cea mai draguta, inteligenta si priceputa! Madalina poate primi macar o floare Dar nu premiul cel mare! Premiul cel mare sa-l castige Emma!
Emma nu e putin mai frumoasa decat madalina e cu mult mai frumoasa parca e o papusa Emma are toate sansele din lume sa castige si merita eu as fi mandra ca ne reprezinta tara
AnonimaCuSentimente întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dincolodevise întreabă: