| EuPaulA a întrebat:

Cine credeti ca va castiga la Romanii au Talent? Voi Cu cine tineti?[primul cu rasp. corect funda]...{dau funda marti}winking

Răspuns Câştigător
| M a răspuns:

Adrian Tutu e evidentlove struck

12 răspunsuri:
| Biu a răspuns:

Adrian Ţuţu.

| EuAli a răspuns:

Andrei Tutu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una tin cu Tutu Adrian! funda?

| whatevernvm a răspuns:

Narcis Iustin Ianauhappy (clar)

| Crysstynaa_1272 a răspuns:

Pfff Adrian Tutu!:Xkiss

| doroteea a răspuns:

Cred ca as vrea sa castige Valentin Dinu, desi ar merita mai multi, si Cosmin Agache si Rebeca... sper sa castige cel mai bun si lumea sa se ia doar dupa talent, nu dupa probleme personale ale concurentilor sau dupa aspectul lor fizic, cum multi la asta se uita. Exemplu? Adrian Tutu. Are talent, dar multora le-a intrat la suflet dupa faptul ca a avut o viata grea si ca, ziceti voi fetele, e dragut.

| shunXshun a răspuns:

Adrian Tutu

| 2Names a răspuns:

Din fiecare tura am un preferat:

semifinala 1.Narcis Iustin Ianau
semifinala 2.Adrian Tutu
semifinala 3.Cosmin Agache
semifinala 4.Valentin Dinu

| Mălinuşaaa a răspuns:

Buna Paula kiss,
Eu una tin cu Adrian Tutu :X:X In primul` rand nu e neaparat povestea. chiar are talent si chiar se pricepe si pune suflet in ceea ce face.bine acum daca o luam asa.si povestea este una impresionanta.dar :X oricum sper ca EL sa castige tongue :X:X u cu cine tii? big grin

| pwp a răspuns:

Tin cu Adrian Tutu, dar cred ca va castiga Iustin Ianau!

| Viviannnnnna a răspuns:

sincer nu as prefera Adrian Tutu fiindca el nu face nimic DEOSEBIT yawn. canta. avem milioane de cantareti si cantarete yawn mai ales ca asta mai are piese inregistrate chatterbox lalala deci o duce bine nu cum zicea el straight face.i-a-ti vazut pozele raised eyebrows? dinainte de a veni la Romanii au talent...yawn el avea si o porecla :Little Shean. thinking straight faceLil shean parca laughing nu ma prea intereseaza deci tin cu Narcis. Poate tutu a avut o viata grea chatterbox straight facep|_| la mea straight face ce credeti ca gasiti asa in fiecare zi un baiat cu o voce superba straight face? oameni cretini.

| EuPaulA explică:

Eu tineam cu Cosmin Agache si cu Narcis Iustin Ianau

Întrebări similare