Base :X pentru ca d fiecare data kdn apare l tv are acel ceva c t face s il privesti . Deci nu stiu da azi cica era ceva dezbatere pe tvr1 ca geoana si pur si simplu m`am holbat si eu.si c argumente dure are base in el.plind dume:X
))
)
Da faza cu frauda; politia dn sat c face?
Daca unul dintre ei era negru eu pe ala il votam, cum nu este niciunul nu ma duc la vot
Eu cred ca Mircea Geoana, desi nu tin cu nici unul.acum depinde de amandoi ce noi tactici de fraudulare mai stiu
succes
Sper sa iasa Basescu... dar daca s-au adunat toti comunistii... Pacat ca nu pot sa votez
Asa ma bravo votati-l pe marinar ala care ne-a ars toata flota a doua ca marime a Europei, ala care n-a facut numik ca sa ne scoata din criza si ala care ne-a spus in 2004 ca o sa traim bine si nu mi se pare ca traim bine si voi daca vreti sa "traiti bine" inca 5 ani n-aveti decat sa-l votati pe marinar
Mircea Geoana presedinte
Geoana...nu pentru c l'ar vota lumea ci pentru ca se fraudeaza!
de ex la bunikmea la tara primaru psd i'a obligat ca sa voteze cu geoana ca daca nu nu face nimic pentru sat.si nu bunikmea a pus stampila ci primaru! as vrea sa ajung sa filmez.
HUAAAAAAAAAAAAAAAHUAAAAAAAAAAAAAAAAA
MisterKat întreabă: