Bunica mea a cumparat pentru mine un set de stilouri Golden Line Deluxe si de cand le am scriu muuuuuult mai frumos! Tine minte, reclama e corecta!
Si bunicul meu a cumparat MagniEar 3000 si acum aude mult mai bine! Si aici, reclama e corecta!
Dar au mai venit si oameni la usa si spuneau ca nu stiu ce ca va regleaza circulatia sangelui, si e gratis, dar dupa ce a mai vb. putin a spus ca e 300 lei.De data aia l-am cumparat!
Apoi au venit inca o data dar altcineva a vb. o gramada, a spus ca e gratis...cand am vrut sa il luam...HOPA! Era 500 lei! -am inchis usa in nas repede!
pup!
Nu am luat dar a luat odat matusa mea si s-a stircat intr-o saptamana sau mai putin. Orcum in locul tau nu as cumpara dai bani degeaba
NU le cumpara)
Matusa-mea a cumparat "celulles" si este de rahat.Adica ea zice ca e bun dar eu l-am folosit de vreo 2-3 ori si nici macar un mic rezultat nu am vazut
Odata un unchi de-al meu a cumparat o saltea dormeo in primele 2 saptamani nu a avut nimic da intr'o zi a luat'o sa o punem in cort si cand sa trezit de dimineata mare a fost surpriza ca salteaua se stranseseintrun loc si se intariseasa ca nu cumparati dac nu ati vazut'o niceodat pup