Din "numele" tau vad ca esti fata.
iti dau un sfat : astea sunt glume idioate care le fac unii ca sa sperie alte persoane si sa piarda timpul trimitand si ele, la randul lor, acest tip de mail.uri.
am primit si eu ca daca nu trimit imi moare mama... si i.am zis ca imi bag p*** in el daca imi mai trimite asa ceva. eu zic sa stai chill, si cand mai vezi asa mailuri, stergele direct.
Am si eu un mesaj infricosator.
Buna! Eu sunt Frosa si azi se implinesc 10 ani de cand am murit intr-un accident de caruta si daca nu trimiti acest mesaj la 1 persoana iti va muri calul sau poneiul!
sa vedem...il crezi? nu.ai auzit de teresa fidaglo? tot asa, nu trimiti mesaj la douazeci de pers sta noaptea cu tine si peste 20 de zile o omoara pe mama ta.m-am speriat putin, dar n-am vazut-o noaptea.o fantoma nu poate fi invocata numai rostindu-i numele sau numai citind un mesaj.trebuie sa faci nu stiu ce pentagrama sa te asezi acolo, sa spui nu stiu ce incantatie si asa apare si nu mai scapi de ea dar astea asa nu-s reale, or fi existand fantomele dar nu le poti invoca asa.nu te speria degeaba.aaa, aia cu iti moare ma-ta...era o fata care avea o mama bonlava si nu s-a dus la doctor si a murit si a inceput romanu cu mesaje care sa te inspaimante.dar de kathy ai auzit? si aia cica si-a omorat parinti si dupa aia a murit intr-un spital de retardati si blah blah blah, si daca nu trimiti la nu stiu cate pers vine lunea la 00:00 si te omoara.eh,eu n-am trimis si traiesc.nu te lua dupa ei, daca vezi ceva in oglinda, trimite-mi mesaj privat.
Pai ai zis ca in mesaj scrie si ca "daca nu trimiti la toata lista plus 5 prieteni... aaaaaa scuza-ma, lista poate insemna si mess.eh,cam acelasi lucru oricum nu e reala oricum am intoarce-o.sau ti-am zis, daca exista nu vine noapte dupa tine sa te ia din pat sa-ti dea foc
Nici eu, dar doar te intrebam mesaju e asa, ca de cate ori l-am primit l-am si invatat. buna ma numesc teresa fidaglo si azi se implinesc 27 de cand am murit. daca nu trimiti acest mesajla 20 de persoane voi dormi cu tine noapte de noapte.o fata a ignorat acest mesaj si peste 20 de zile i-a murit mama! nu-l cred.n-am vazut-o noaptea pe acolo.dar teresa,daca vezi asta, sa stii, fetita ca te-am vazut pe google si esti sexy rau, nu te obosi sa vii acasa la mine, hai la un hotel ca acasa il trezim pe fratele meu.
Https://www.google.ro/......ps?/search
exact :))
Sa ti.o tragi cu ea si in punctul culminant sa se transforme :))
apropo:http://www.realitatea.net/......58542.html