| bya2000 a întrebat:

Cine e Amalia Galatinescu?
Am primit deja sapte mesaje despre ea.
Mi-e frica!
Mesajul suna cam asa:Buna sunt Amalia Galatinescu.Eu cu copii mei si sotul meu am murit printr-un incediu in propia casa acum 30 de ani.Deocamdata nu sunt gasita pe google pentru ca suntem prea urati la fata de la foc.Trimite acest mesaj la toata lista ta plus inca 5 prieteni. Daca vei ignora mesajul asta cand te vei uita in oglinda prea mult voi aparea in spatele tau cu un cutit si cand te vei uita prea mult in oglinda de aproape imi vei vedea chipul hidos.Un baiat de 17 ani nu a luat in seama mesajul si cand a crescut si a avut o familie fericita cu patru copii a ars in casa la fel ca familia mea.ASA CA TRIMITE MESAJUL SAU VEI PATI CA MINE SI CA FAMILIA MEA!

Răspuns Câştigător
| torsi a răspuns:

Din "numele" tau vad ca esti fata.
iti dau un sfat : astea sunt glume idioate care le fac unii ca sa sperie alte persoane si sa piarda timpul trimitand si ele, la randul lor, acest tip de mail.uri.
am primit si eu ca daca nu trimit imi moare mama... si i.am zis ca imi bag p*** in el daca imi mai trimite asa ceva. eu zic sa stai chill, si cand mai vezi asa mailuri, stergele direct. big grin

33 răspunsuri:
| torsi a răspuns (pentru MCRgurl):

Perfect. hai ca eu sunt din TM si o bagam pe la mine printr.un hotel ca ii mai aproape laughing

| MCRgurl a răspuns (pentru torsi):

Bine ma asa facem, da stai sa straang bani de tren ca-s din buzau laughing

| torsi a răspuns (pentru MCRgurl):

Gata laughing rolling on the floor