Mumoasa:ma bucur ca vrei. Dar app. tu de ce vrei sa vii? Lipsa de bani... sau? doar de placere
Sincer nu stiu care este cel mai sexy baiat sau fata de pe TPU, ar trebui sa intrebam si noi cine se considera sexy de pe TPU, cred ca ar fi mai apreciata intrebarea.
Nimeni . nu ma bag iar in discutii de genul ca m-am saturat de ele . scuze Tukhey 23 .
Tukhey:Vin doar pentru a vizita si alte tari.Sa vad cum sunt oamenii pe acolo si sa vizitez diferite zone.
Cea mai sexy si atragatoare pe TPU este Ana fara dubii, palesc toate pe langa ea. si mor de invidie , p. s.: nu uitati sa dati stupid, returnez inapoi.
Cred ca la acest capitol o aleg pe Anna, are o feminitate aparte, un corp foarte expresiv si gratios, detine o privire provocatoare completata de zambetul de hollyood
Greu de spus in conditiile in care nu sunt prea multe fotografii la avatar. Asa ca nu reusim sa vedem copacii din cauza padurii
Moony.
Intelectual ma atrag ValiMocanu, NoGod si Bro. Plus ca sunt savurosi in comentarii. NU ma intereseaza cum arata!