Daca esti suparata pe un utilizator asta nu inseamna ca trebuie sa il jignesti. Ar trebui sa lasam cuvintele urate pe seama celor mai putin inteligenti. Fiecare are o parere mai buna sau mai proasta despre cineva, dar e doar a lui.Nu te astepti ca ea sa vada cum utilizatorii ti-au raspuns:"Daaa, e asa proastaaa.", nu-i asa?
Am pus o intrebare... vreau sa aflu parerea celorlalti despre ea. daca am ceva sa ii zic ii zic ei.
+Tu observi ca este in primii 500 utilizatori si tu nici pe aproape? Ti-ai facut acest cont doar ca sa o jignesti pentru ca ti-o fi raspuns ceva ce nu ti-a convenit pe vreun alt cont?
๓เгยภאк24 nu am mai multe conturi. si multe perdoane mi-au zis ca le trimite masaje si le spune ca sunt cur*e(scuze de limbaj) si nu am multe puncte pentru ca am acest cont de 2 saptamani, cred. nici nu mai siu
๓เгยภאк24 si sa iti spun de ce o consider proasta: in primul rand daca iti place twilight se ia de tine si iti zice ca esti idioat, ca nu stii ce e frumos etc. in al doilea rand daca te iei de adorata ei Miley cyrus te injura.
Tocmai am citit Amurg. Deh fiecare are opinii dar si ea greseste daca face ce spui tu.
Ma duc sa ma imbat.Nu m-a nominalizat niciun anonim pierdut in drumul spre logare.Gata
Hmmm`...si eu m`am certat cu ea.las`o e inofensiva.asta e pana la urma fiecare cu gusturile lui. Ce sa-i fac eu ei dk uraste Twilight`ul.
sandra2323 întreabă:
unaboona întreabă:
anonim_4396 întreabă: