| c8ilcopac a întrebat:

Cine e din baia mare si e la liceul Gheorghe Sincai? Imi spuneti si mie daca e greu si ce fel de elevi sunt pe acolo, adica daca sunt fitosi, sau eu stiu... aaa si sa mentionati profilul daca va rog. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| ZeroBarat1 a răspuns:

E foarte greu, profesori rai, elevi emoisti, pletosi, fetele sunt la fel, deci daca vrei sa te duci nu o sa-ti placawinking,

| c8ilcopac explică:

Am auzit ca nu e chiar asa de rau cum se audelaughing) da din cate imi zici tu Kalin... nu cred ca o sa imi placa daca e asa. oricum, daca mai sunt si altii care stiu cum este, as vrea niste pareri

| Dodolo a răspuns:

Ciao.
Eu acum termin clasa a9a la intensiv engleza big grin
e greu la inceput, de exemplu eu invatam mult apoi cand am lasat-o un pic mai moale am luat un 5 apoi nu mia mai pasat laughing si acum am o medie cu vreo 10-15 sutimi mai mica decat cea de pe primul semestru ( inca nu stiu exact pentru ca nu avem mediile incheiate) deci intelege tu ce concluzie vrei laughing
depinde ce profesori prinzi big grin... sunt ore care trec repede si ore care nu mai trec ( oriunde e asa oh go on )
elevi de toate felurile.
aaa... nu stie pe banca, sau nu scrie in romana laughing pentru ca sunt profesori care mai citesc, sau sunt profesori care iti spun : banca e a statului. oricum pentru mine e prea tarziu laughing
Sper ca te-am ajutat >big grin

| Dodolo a răspuns:

Nu scrie pe banca **
scuze big grin