Nu sunt fan. Ma indoiesc ca ar avea buna dispozitie sa vorbeasca special cu tine chiar daca ar avea timp. Probabil daca are un id are in lista prietenii apropiati si atat.
Hai sa vb pe privat si iti dau cate id-uri vrei dai add l id asta vortex.girl vb acolo!
Buna Ade. Mie nu prea imi place Miley. Dar crede-ma.am o colega innebunita dupa ea.Si stiu sigur ca nu are id de messenger.Cantaretii si actorii sunt ocupati mai tot timpul.nu prea au timp de mess.Incearca pe twitter!
Buna.Nu,nu sunt fan Hannah Montana.De unde sa stim noi id-ul fitoasei alia?. Ce suntem noi, ghicitori?Deja m-am saturat de ea. Dar faceti frate schimb de id-uri cu alti fani si lasati-ne pe noi, TPU-ul in pace ca sunt probleme mai mari de rezolvat pe site. Unii chiar au nevoie de ajutor, nu ca voi ''unde sta hannah''?,''ce id are hannah''? Deci pune o intrebare cine e fac hannah montana si vrea sa faca schimb de id cu mine si gata. Pa pa:*
Bună!
Nu îmi place deloc Hannah Montana asta, dar ştiu pe cineva care ascultă, şi se dădea mare că ştie ID-ul ăsteia. Dar totuşi, dacă stai puţin să te gândeşti, "cântăreţii" nu au timp de aşa ceva, şi chiar dacă ar avea, să şti ca in SUA este la modă MSN!-ul, nu Messenger!-ul, deci...
Sper că ţi-am fost de folos!
Pace!
Nu sunt fan Miley Cyrus sau Hannah Montana, dar o colega e inebunita dupa ea. A incercat toate adresele de mess posibile, dar nici una nu a mers. Ti-as fii dat-o bucuroasa.Sorry!
Pff... spuneti numai prostii aici...
ea are id...pentru fani
...
si nu mai spuneti ca sunt ocupati pentru ca ei au manageri sh...
off...
deci am zis ca id ei este miley _hannah87
?
aa
nu am zis
deci asta este id ei
...
e de la concertul sellena gomez
am sh id ei mai vb daca vreti pe idul luwing_adytsa
Ok
deci chiar nu va cred
in primul rand o multime de persoane isi fac iduri false pentru a se da drept miley sau alte celebritati, nu cred ca e asa fraiera incat sa dea idul ei la oricine. are id ca altfel cum si-ar face cont p twitter?
croissant întreabă: