| 2NE1cl a întrebat:

Cine e fan 2ne1? Care e melodia preferata? Dar membrul?

Răspuns Câştigător
| xxdrgn a răspuns:

Buna!^^
Eu sunt fana 2NE1. Mai bine zis, sunt fana YG Entertainment, toate formatiile si toti artistii ce apartin de aceasta companie imi plac.
Melodia preferata thinking nu e doar una: "I Am The Best", "It Hurts", "I Love You", "Ugly", "Lonely", "Can't Nobody", "Fire", "Hate You".
Membru preferat: nu am! Imposibil sa aleg, adica, CL, lidera descurcareata, cu talent nemarginit. Rapp-ul ei este de exceptie. Apoi, Bom, vocea ce pur si simplu te da pe spate, note inalte, lungi si puternice si... imposibil sa nu te impresioneze. ♥ Iar Dara, scumpa de ea, e atat de amuzanta, are o voce extrem de cute cand vorbeste, dar daca incepe sa cante, pericol. :]] Imi place la ea ca stie o gramada de limbi. ^^ Apoi, micuta Minzy, o scumpete si jumatate cand vrea, dar de cele mai multe ori adera la un stil de "bad girl".
Sunt o formatie minunata, toate sunt dragute si sa nu mai zic ca le ador dansurile. ^^

3 răspunsuri:
| powerofasmile a răspuns:

Toate melodiile! happy Sunt speciale insa am o pasiune pentru Go away, lonely can't nobody.♥
CL este preferata mea. De ce?
Pentru ca este in forta, pentru ca vorbeste fluent Engleza franceza, japoneza, si este ceva foarte frumos pentru o trupa de kpop dandu-i avantaje.
Pentru ca este apreciate de persoane cunoscute ca Jeremy scott Will.i.am, ceea ce este usor de remarcat fata de stilul ei extravagant si unic.
Rapp-ul ei este in forta, desi as vrea sa aiba un solo lu spun i sta bine cantand insa cand a facut o demonstratie pe doo wop pai ' a rupt tot, pentru faptul ca vorbeste foarte bine eng o ajuta extrem de mult, daca nu i-asi vedea fata si asi asculta fata asi foarte usor derutata si nu m-asi gandi ca e coreeanca.
Este foarte matura, si are grija de toate ca o mama desi este chiar tanara.
happy

| saranghae0korea a răspuns:

Eulove strucklove struck
aici prezentlove struck
pai membra preferata ar fi:daralove struck
desi toate sunt skumpe love struck
melodii...hhm..imi plac multe dar sa zic ``go away``love struck

| EuDia a răspuns:

Eu is fan 2ne1.Am multe melodii preferate printre care: I am the best, Clap your hands, I love you.
Mie imi plac toate desi cand am auzit de trupa imi placea mult de Minzy.Pai de ce imi plac toate:
CL:O fata frumoasa, mai ales bretonul
Boom:Frumoasa, vocea ei e minunata
Dara:Frumoasa, imi place cum se imbraca si se aranjeaza
Minzy:Frumoasa si imi place ca are o voce grosuta.