Trupa emo? LoL trezirea.trupele nu se catalogheaza asa.adica stiu ca emo este sub-gen al rock-ului dar tokio hotel canta pop-rock.si daca ar fi emo ce e? avem posibilitatea sa ne exprimam asa cum ne dorim. daca vroiau cantau si atarnati de tavan pentru ca asa le place.nu suntem comunisti sa gandim in tipare! si daca esti emo sau vrei sa devi nimeni nu trebuie sa aiba ceva inpotriva pentru ca este alegerea ta si chiar daca le place sau nu in primul rand trebuie sa ti-o respecte!
Si pentru prima intrebare:da, sunt fan tokio hotel( dar nu o isterica si inebunita dupa ei asa cum sunt multe).
Pa-pa si poate mai vorbim!:*
Voi nu stiti sa faceti diverenta dintre rock si emo tokio hotel nu este o trupa emo baietii sunt veseli le place viata o traiesc din plin cum puteti sa faceti astfel aberatii daca stilu vestimentar a lui bill kaulitz va pune in dilema nu e nimic va explic:el se imbraca asa pentru ca asa ii place st haine facute de el si nu sunt emooo sunt rock. i-am cunoscut pe baieti stiu chiar si unde locuiesc si credeti-ma st super! 11
Nu doamne nu sunt emo si eu sunt o mare fana th dar nu de mult timp ...si vadca sunt multe fete care il adora pe bill ca da e dragut intr-adevar si chiar daca se imbraca mai altfel s ise macheaza nu gata imediat sunt emoo. Si sunt super draguti:X:X:X:X:X:X sut o gramada de fete care i ascl pentru ca zice ca e true ca e la moda dar eu ii ador cum cinta cit si pe gemnii :X:X:X Asa ca e clar ei nu sunt emo si apropo tom e raper sper cam scris bine ok v-am pupat fanii th
Vreau sa spun si eu ca eu nu sunt deloc fana Tokio Hotel chiar deloc nici nu ii stiu cum arata macar. Dar iti las un comentariu prin care spun ca eu sunt fana Michael Jackson, si el chiar canta Pop-Rock...Mai bine ca toata lumea.Il iubesc si sper sa-l iubesti si tu a fost si inca este un om bun, un om de succes, un om in care iti poti gasi pacea sufleteasca.etc.
A fii emo nu inseamna sa-ti tai venele si sa te arunci de la balcon... e un anumit stil si daca ii intrebi pe cei care il practica nu cred ca toti asculta tokio hotel maai, deci nu nu-s trupa emo...sa da si eu sunt MAAAAAAAARE FAAAAN TOKIO HOTEL si MAAAAAARE FAAAN BILL KAULITZ :X:X:X:X
Sunt fana Tokio Hotel. Why?
Pentru ca ma fac mereu sa zambesc, ii ascult cu drag si rad mereu la nebuniile lor. Daca si ei sunt emo la cat rad ca niste aiuriti si cate glume pot sa faca...
Imaginea intr-adevar socheaza, dar asta e si ideea, sa iasa din tipare.
Ador muzica lor, concertele si pe ei ca persoane.