Cristiano Ronaldo...
arătaţi-mi 2 goluri d'ale lu' Messi de la distanţă... Messi e doar tehnic...atât! Ronaldo e sclipitor... faze, şuturi, pase frumoase... jucătorul perfect.
Cred ca Ronaldo are un plus fata de Messi, dar e mult prea enervant, sufera de el.
Simpatizez cu Messi insa sunt jucatori care sunt mult mai inteligenti ca ei:Cesc Fabregas(e genial), Steven Gerrard, Xavi, Kaka... Jucatori care gandesc, joaca simplu, paseaza mult, decisiv.
Asa la mingicareala multi se pricep, dar nu multi gandesc in teren.
Messi
haha cica nu da de la distanta
dragutzo sau dragutzule...messi merge cu mingea pana langa poarta si toti vor sa-l facuteze uit-te pe youtube... el merge cu mingea pana langa porta cum zici tu``tehnic`` dar da gol!
dar ronaldo e altceva el intra peste 2-3 si cand vede ca nu mai poat da sut daca e gol bine daca nu nu)
Cine e de acord cu mine?
Eu zic ca amandoi sunt suficient de buni. Cristiano Ronaldo este Jucatorul de care multe echipe au nevoie si anume pentru tactica sa de a gandii, este unul dintre cei mai buni din lume la loviturile libere dar nici cu driblingurile nu sta rau.
Pe de alta parte Mesii este un jucator care prefera sa-si creeze singur fazele dar si sa le termine spectaculos. Dar dupa parerea me mai bun este Cristiano Ronaldo ( pentru ca sunt fan )
Mentionez ca trebuie sa aveti obiectivitate..limitati-va strict la valoarea din teren
Nu vă înţeleg... sunt jucători mult mai buni peste valoarea celor doi. De exemplu Kaka'.:d
Messi are 4 baloane de aur ronaldo are 2, el da pase multe pe teren, ronaldo se da in spectacol.