Eu zic ca Selena Gomez, deoarece canta bine si arata bine. Miley Cyrus a intrat in industria muzicii doar pentru ca tatal ei este renumit, si in plus, incearca sa adopte un stil Lady Gaga care nu-i iese deloc!
Toate vedetele sunt super, depinde ce crede fiecare, ca de exemplu mie nu imi place justin bieber dar poate tie iti place.Deci fiecare crede ce vrea. Funda?
Fiecare cu parerile lui...dar eu cred ca selena pentru ca ea a mai ramas o disney star iar miley a luat-o pe aratura in ultima vreme
Niciuna amandoua sunt ...total se copie una pe cealalta ca ...mai degrama Selena asta o copie pe Miley dar amandoua din partea mea 0 cu o muzica de (e doar parerea mea nu trebuie sa o comentati neaparat sa sa incepeti cu injuraturi mi-am exprimat punctul de vedere ok)
Mie personal imi place mai mult Miley! chiar aseara am vazut The Last Song si pur si simplu am ramas uimita! e o actrita si cantareata foarte buna.
dar si Sel face o treaba minunata.
Mie inainte imi placea foarte mult de Miley dar de cand a devenit o drogata si o betivanca... nu imi mai place. Acum o prefer mult pe Selena e o fata frumoasa si super ok si e si cuminte. Dar sincer nu imi place ca iese cu ratatu ala de Justin
Selena Gomez deoarece Miley Cyrus a devenit o drogata si se stramba oribil!